anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să știu de ce nu mi s-a dat telefon la portare?

Misha_madi
Junior
De ce nu am primit un telefon fie el și slab la portare? Operatorul de unde am făcut portarea mi-a zis că nu pot primi telefon că nu se da iar în altă locație la abonamentul meu fun 10 mi s-a spus că trebui să primesc iar operatorul unde am făcut portarea nu mi l-a dat, de ce ?!
8 Răspunsuri 8

delfinas
#StarMember
Misha, bun venit in Comunitate!!! Nu ai întrebat consultantul Orange, când ai încheiat contractul, daca îți oferă și un telefon la portare?

Misha_madi
Junior
Ce sa-l întreb că mi-a făcut portarea și atât, eu nu am știut de telefon, nu am fost informată de că ar trebui să primesc telefon, iar când l-am întrebat de telefon mi s-a zis că abia după un an de zile.

delfinas
#StarMember
Nu e obligatoriu sa primești un telefon gratuit la portare. Dacă ai fi primit unul, poate era unul cu butoane sau ceva f slab, care mai mult te încurca. Dacă te interesa un telefon anume, puteai întreba la ce preț l-ai putea lua.

Misha_madi
Junior
Eu am mers cu contractul în mâna și am întrebat în altă locație și mi s-a zis că am termen de două săptămâni sa îmi iau un telefon ieftin. Acum daca m-as duce unde am făcut portarea și as cere dreptul meu sa îmi dea un telefon oarecare, se poate sau nu?

FLo1
#StarMember
@Misha madi: Așa cum menționa @delfinas, telefonul la portare nu este obligatoriu de oferit, dar și dacă vei primi unul, nu va fi nici pe departe unul care să ți-l dorești: atât ca model cât și ca marcă. Ca să nu mai menționez despre condițiile de rezistare în sistem, cu oferta nou semnată. @delfinas: "Operatorul de unde am făcut portarea mi-a zis că nu pot primi telefon că nu se da". Deci se pare că răspunsul consultantului nu a dat posibilitate de alegere, adică nu este o opțiune a clientului, ci o «loterie a chefului» manifestat pe moment de către Măria Sa, consultantul. Eu recomand ca astfel de personaje să fie , nicidecum .

delfinas
#StarMember
Da, Flo, la o traducere din română în română și cu textul postării un pic periat, am înțeles și eu mai bine care consultant i a spus că nu se poate sa primească telefon gratuit. Misha, dacă îți faci cont de My Orange, pe prima pagina scrie dacă ești eligibilă să îți iei și un telefon la abonamentul tău. Sau, și mai simplu, intra in magazinul online și fă o simulare de achiziționare a unui telefon și așa vezi dacă poți și la ce preț. Uită-te în contract și dacă acolo scrie că ar fi trebuit să primești și un telefon și nu ți s-a dat, atunci poți merge la magazinul Orange unde ai încheiat contractul și să faci scandal.

Anonim
Neaplicabil
Este foarte important să te informezi înainte despre ofertă (asta ține de fiecare în parte). După ce ai semnat este clar că nu mai poți face nimic.

Viocat
Senior certificat
Pe siteul orange se ofera telefoane ptr abonamente smart plus care pornesc de la 15 euro in sus. Abonamentul portat este cu reducere macar, asa era oferta ptr abonamente fara telefon?