Întrebare fară răspuns

Review Yoxo

La abonamentul Yoxo sesizez un consum mai mare la internet decat pe cartela Prepay (transformata in Yoxo) pe care am utilizat-o in acelasi mod. La Prepay ma straduiam sa consum toti gbs..pe cand la yoxo giga se consuma intr-o veselie, desi internetul e mai lent ca cel de pe Prepay.
Din pct.de vedere tarifar, ca sa spun asa, yoxo este convenabil, aplicatia este buna. Orange in aceasta zona rurala merge bine, capitol unde Vodafone nu poate concura...a fost prima cartela pe care am folosit-o si a mers fara sa merg afara, sa ma sui nu stiu unde, ca sa functioneze.
Vodafone mobil predomina pe segmentul rural, desi cei mai multi vocifereaza. Astfel Orange poate convinge, prin imbunatatiri continue. Cum s-ar spune: Keep it up Orange :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2

Răspunsuri

Salut! Având în vedere că autorul acestui topic a ales să își șteargă contul vom închide discuția. Vă invităm să oferiți feedback despre Yoxo pe acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2352494-yoxo-feedback
Mulțumim pentru înțelegere.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!