Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Niciun semnal la TV!

Buna ziua, Dintr-o data s-a oprit emisia la TV si apare ”Niciun semnal Momentan se cauta semnal, sau nu s-a gasit niciun semnal. Verificati daca a fost conectat corespunzator cablul antenei”. Cablul este conectat corespunzator. Ce sa mai fac?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pot fi mai multe cauze, poti reveni cu mai multe detalii? Erai abonata orange sau telekom, Facturile sunt achitate la zi? Pene de curent in zona? Firele tv sunt pe stalpi intre cladiri sau ingropate?

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

Salutare!
Dacă ai antenă, aceasta poate fi dereglata. În ultima vreme au fost destul de multe vijelii și alte fenomene meteorologice care o puteau deregla. O poți regla foarte fin, în stânga sau dreapta, așteptând câte 10-20 secunde și verificat semnalul pe satelit sau ar trebui să suni la Serviciul Clienți, numărul 300 de pe un număr Orange sau 0374300300 din orice rețea națională și să ceri ajutorul pentru orice ar fi!
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!