Întrebare fară răspuns

Vor fi posturi TV noi in grila Telekom din 28 martie 2022?

Posturii tv noi In grila tv telekom din data de 28 martie 2022?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Pentru moment, oferta de servicii ramane aceeasi, insa ca urmare a acestei tranzactii ne dorim sa imbogatim portofoliul Orange TV.
Vom comunica pe site toate modificarile care vor aparea.
Multumim mult pentru interesul acordat.

Ma astept ca Orange sa faca "reparatia" necesara in ceea ce privesc canalele Eurosport 1 si Eurosport 2. Prin reparatie inteleg revenirea in grila a acestor doua canale eliminate de Telekom acum cel putin 3 ani. Este inacceptabil ca in anul 2022 un distribuitor de televiziune sa nu aiba in grila cele mai populare canale de sport.
Daca acest lucru va continua, adica lipsa din grila a acestor doua canale, sunt din ce in ce mai hotarata sa renunt la cele trei abonamente fixe (TV, voce fix si internet fix) si sa migrez la alt provider. Daca faca asta dupa 45 de ani de abonament la aceeasi adresa, adica din 1977, inseamna ca nemultumirea mea este la limita maxima.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2

DoinaD: Sa nu exagerăm. Până în 1990 nu a existat televiziune prin cablu. Doar "oale" pentru canale straine pe persoană fizică. Deci perioada 77-90.... sunt 13 ani cu ghinion, pentru că n-aveai cum să fi abonată la ceva inexistent.
Pentru cele pe care nu le ai în grilă există streamingul online.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

FLo1, te invit sa recitesti si sa intelegi ceea ce am scris. Cum iti poti imagina ca as fi putut afirma ca incepand cu anul 1977 si pana in prezent am beneficiat continuu de cele trei servicii amintite? Am punctat faptul ca voi renunta la cele trei servicii actuale, in ciuda faptului ca nu am schimbat operatorul de 45 de ani, indiferent cum s-a rebranduit sau de cine a fost cumparat.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
32 / 100
puncte
Custom field 2

@DoinaD: Am răspuns la ce am citit: ”dupa 45 de ani de abonament la aceeasi adresa, adica din 1977”. Dar pare să nu fie vorba despre telefonie fixă în problema descrisă (atunci înțelegeam situația). Deci restul.... este despre altceva.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!