Întrebare fară răspuns

National Geografic va întra in viitor și în grila Orange DTH?

O sa intre și National Geografic in grila Orange după preluarea Telekom?

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dacă ar întra National Geografic și Warner TV... Ar fii grila perfecta.....

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

Salut, Geo_3!
Iti multumim pentru postare.
Am transmis colegilor nostri interesul vostru pentru introducerea acestor canale in grila DTH.
Momentan grila de programe ramane aceeasi, dar va asiguram ca Orange cauta permanent oportunitati pentru imbunatatirea ofertelor si pastreaza informati clientii cu privire la toate modificarile aparute.

Am înțeles... Dar cred ca introducând Național Geografic făcând un efort... Orange ar câștiga mulți clienți care ar acoperi costurile și pe partea de satelit care oferă cea mai buna calitate, ar deveni aproape perfecți, oricum sunt cei mai buni și asa... Mulțumesc pentru răspuns....

Geo_3
Geo_3

Geo_3

User level
Nivel
2
809 / 2000
puncte
Custom field 2
Geo_3

@Geo_3: După cum ai declarat-o, fiind deja ”cei mai buni”, la ce folos să devină ”perfecți”??? Pretențiile oricum ar exista și tot nu ar face suficient. De ce? Pentru că indiferent de domeniu, CALITATEA mereu va solicita un <domeniu de îmbunătățire>, iar perfecțiunea este un caz ideal dincolo de care nu ai mai avea cu ce să te lauzi că ai îmbunătățit. Dacă nu ai înțeles, va fi nevoie doar de o perioadă de.... acomodare. Omul e ființă adaptabilă. Succese!

Salutare!
Încă mai așteptăm și sperăm să se întâmple. Anul acesta, toată lumea speră într-o unificare a grilelor tv, care poate să conducă, sperăm, chiar la adăugarea altor canale. Speranța moare ultima, dar este și în interesul Orange să facă așa ceva, pentru a câștiga cât mai mulți clienți și a deveni nr.1 și pe acest segment, așa cum își doresc și au și declarat.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!