Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu funcționează amânare plată factură

Salutare! De pe iOS sau android nu funcționează opțiunea de amânare factura, apas și nu se întâmplă nimic. La voi cum e la fel? Nici pe site în my orange nu reușesc.

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut!
Ar trebui sa te lase sa alegi o data pana la care poti amana..
Poți pune niște capturi, poate ne dam seama de ce nu merge.

26 a lunii...nu e prima dată când folosesc opțiunea asta și nu am avut probleme nici pe 25. Ideal ar fi sa încerce cineva cu abonament încă neplătit.

Bună, am rezolvat cu chat Djingo. Și reinstalarea nu rezolva nimic. Problema este și pe iOS și pe android și la altcineva.

Buna, știe careva de ce nu funcționează pagina orange? încerc sa plătesc facturile dar nu se încarcă pagina deloc, parca ar fi înghețată, nu pot da click pe nimic. Mai are careva aceeași problema? am încercat și de pe laptop și de pe telefon

AndreeaPopa
AndreeaPopa

AndreeaPopa

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
AndreeaPopa

Acum 2 zile am făcut o amânare de plata în aplicatia My Orange pe Android și a mers fără probleme. Ieri tot asa, am achitat o factura în My Orange și a mers perfect

Apasarea butonului de amana plata duce la blocarea paginii pe firefox sau pe chrome, cu eroarea unui script - this page is slowing down firefox, de exemplu. Pe telefon din aplicatie nu se intampla nimic la apasarea butonului. Nu merge aceasta functie de doua luni deja. Nu se poate face nimic?

Din aplicatie sau de pe net in continuare nu functioneaza, dara daca se scrie in chatul cu djingo amanare plata si se trece numarul de zile se poate amana. Totusi faptul ca apasarea butonului duce la blocarea aplicatiei sau a browserului este in continuare o problema.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!