Întrebare fară răspuns

Diferente intre prepay si abonament la internet

De ce pe abonament reusesc sa ma conectez la 4G+, iar pe prepay nu trec de H+ orice as face sau oriunde m-as duce?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Andrei, Bun venit în Comunitate. Cu ce ai încărcat prepay-ul: opțiune cu resurse sau credit? Eu cred că e cu.... credit. Dacă încarci cu opțiune cu resurse vei avea viteza la 4G+.

Mai specifica o data: ce optiune (cu ce credit) folosesti? Fara optiune (poti incarca si cu 100E credit), accesul la reteaua 4G nu este permis.

Daca ai optiune, alte telefoane se conecteaza la 4G in zona in care intampini problema? Poti pune SIM-ul in alt telefon?

Am optiunea de 5€, vad ca a trebuit sa astept vro 2 ore pana am primit un mesaj cu Serviciile Apel 4G si Apel Wi-Fi au fost activate.
Acum merge si pe 4G

@Andrei: La optiunea cu ”minute, SMS și net” de 5 euro internetul mobil este 4G. Cu puțină răbdare, dacă nu ai avut înainte activată vreo opțiune cu 4G, se activează și acest aspect. E bine că s-a rezolvat situația semnalată.

De multe ori, daca telefonul a fost inchis, sau a fost tinut fara cartela ceva timp, cateva zile, cand pui o cartela in el, pentru a te putea bucura de toate serviciile la calitatea oferita de Orange, ar trebui sa restartezi telefonul. Si mai este cazul si atunci cand NU reincarci cartela pentru o perioada de cateva zile sau mai mult de o saptamana, imediat dupa reincarcarea acesteia cu o extraoptiune, telefonul ar trebui restartat.

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Trebuie sa iti dea un reset pe cont si vei avea acces 4G. Diferente exista la profilul de provizionare, aka abonamentele 5G au profil de acces 1200/500 daca nu s-a schimbat, PrePay 500/150 si Yoxo 400/200.

Ai putea verifica daca simul este introdus cum trebuie in telefon, verifica ce setari sunt legate de datele mobile pe sim (sa nu fie activat2g/3g). Daca totul e ok, problema este pe cont. Bafta cu restabilirea conexiunii la viteza maxima!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!