Întrebare fară răspuns

am cumparat un telefon la precomanda cu plata ramburs la curier

am cumparat recent un telefon la precomanda, la pachet cu prelungire de abonament si am ales sa platesc telefonul ramburs la curier, acesta a ajuns ieri si suma pe care am platit-o pe el la curier apare la facuri pe aplicatia my orange si pe browser, si nici acum nu a disparut, aveti idee ce este de facut? i-am intrebat si pe cei de la orange si mi-au zis sa revin maine cu o solicitare ca sa faca niste verificari preliminarii.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cătălin, bun venit în Comunitate!!!

Probabil că în weekend nu se procesează/actualizează toate plățile, mai ales cele prin curier. Cum ți-a zis și consultantul Orange, așteaptă până mâine, când ar trebui să apară plata efectuată.

Salut Catalim. Ieri fiind zi nelucrătoare (la orange), probabil siteul curierului si cel al orange vor face sincronizarea cu privire la platile cu ramburs cel mai devreme luni. Bucura-te de produs si lasa grijile deoparte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!