Întrebare fară răspuns

Pinata Party - stoc epuizat la toate premiile fizice

De ce imi apare la toate premiile fizice stoc epuizat? Zilnic tot asa apare.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bună@ IoanaGavris,
Pentru că aceste premii sunt luate rapid de către utilizatori. Stocurile se reînnoiesc marțea, în jurul orei 14. Eu mă mulțumesc și cu activarea unor extraopțiuni, gen net nelimitat sau 50, 100 GB net, pe care le poți lua oricând!
Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Buna @IoanaGavris. Toate premiile vor apărea cu stoc epuizat până în ziua de marți, când la o oră aleatorie vor apărea noile premii disponibile pt săptămână respectiva. Fata de vechile campanii Pinata, de aceasta data a fost gândită mai bine și nu mai apar premiile marți la ora 14, când într-o secundă se epuizau toate. Acum doritorii trebuie sa fie atenți începând cu ora 10 până la 18. In nicio săptămână nu a fost extragerea la aceeași oră și astfel premiile au reușit să apară în stoc fizic o perioada mai lunga de timp.

Iti apar asa pentru ca nu ai nimerit in nicio zi de marti perioada aflata intre orele10 si 18 cand ele erau disponibile. Martea trebuie sa fii atenta la premii, in restul zilelor capeti numai experienta la accesat aplicatia My Orange

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!