anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pinata Party - stoc epuizat la toate premiile fizice

IoanaGavris
Începător
De ce imi apare la toate premiile fizice stoc epuizat? Zilnic tot asa apare.
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Bună@ IoanaGavris, Pentru că aceste premii sunt luate rapid de către utilizatori. Stocurile se reînnoiesc marțea, în jurul orei 14. Eu mă mulțumesc și cu activarea unor extraopțiuni, gen net nelimitat sau 50, 100 GB net, pe care le poți lua oricând! Succes!

Miha_Z
#StarMember
Buna @IoanaGavris. Toate premiile vor apărea cu stoc epuizat până în ziua de marți, când la o oră aleatorie vor apărea noile premii disponibile pt săptămână respectiva. Fata de vechile campanii Pinata, de aceasta data a fost gândită mai bine și nu mai apar premiile marți la ora 14, când într-o secundă se epuizau toate. Acum doritorii trebuie sa fie atenți începând cu ora 10 până la 18. In nicio săptămână nu a fost extragerea la aceeași oră și astfel premiile au reușit să apară în stoc fizic o perioada mai lunga de timp.

Viocat
Senior certificat
Iti apar asa pentru ca nu ai nimerit in nicio zi de marti perioada aflata intre orele10 si 18 cand ele erau disponibile. Martea trebuie sa fii atenta la premii, in restul zilelor capeti numai experienta la accesat aplicatia My Orange