Întrebare fară răspuns

Modificare abonament din magazinul online

Buna ziua. Am un abonament de 21 euro, a expirat contractul si vreau sa-l schimb pe un abonament de 15 euro, dar la magazinul online nu ma lasa. Cel mai mic abonament pe care il pot alege este de 20 euro. Am incercat si cu telefon in rate si fara, dar nu pot alege un abonament mai mic de 20 euro si deja mi-a expirat contractul.
Ce am de facut in aceasta situatie..???

Istii
Istii

Istii

User level
Nivel
0
54 / 100
puncte
Custom field 2
Istii
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poti sa suni la 300, vezi daca iti pot face o alta oferta. Cu telefon s-ar putea sa te oblige sa iti faci un anumit abonament. Dar fara telefon, ar trebui sa ai ceva mai multa flexibilitate. Incearca sa iei legatura cu cineva de la relatii clienti.

Salutare!
Poți să ceri o ofertă personalizată la 300 sau din My Orange ( secțiunea Contact), de pe Chat Djingo. De asemenea, poți scrie la adresa serviciul.clienti@orange.ro. Poți să îi rogi și să-ți reactualizeze datele contului, pentru că ar trebui să poți comanda orice tip de abonent disponibil, dacă zici că nu mai ai perioadă contractuală.
Nu uita însă că există abonamentul online, fără telefon, care este cu 20 la sută mai ieftin.
Detalii ai aici:

https://www.orange.ro/magazin-online/abonamente-fara-telefon
Succes!

De ce din nou nu pot face modificări în contul My Orange? Nu pot să prelungesc abonamentul existent decât dacă trec la unul cu o valoare mai mare, sau dacă optez pentru plata la livrare a telefonului. Până zilele trecute, totul era ok. Acum, din nou, am probleme! Nu pot prelungi abonamentul actual si sa cumpar un telefon in rate.

Istii
Istii

Istii

User level
Nivel
0
54 / 100
puncte
Custom field 2
Istii

@Istii, înțeleg că ai mai multe abonamente și pe primul ai reușit să-l prelungești acum câteva zile?
Ai luat legătura cu colegii noștri de la magazinul online?

Buna da am prelungit si vreu sa cumpar un telefon in rate dar nu ma lasa sa prelungesc abonamentul actual nici sa modific pe una mai mare.
Nu am putut lua legatura cu colegii de pe magazinul online ,la mine nu arata niciun chat la magazinul online sectia telefoane .

Istii
Istii

Istii

User level
Nivel
0
54 / 100
puncte
Custom field 2
Istii

Multumesc frumos

Istii
Istii

Istii

User level
Nivel
0
54 / 100
puncte
Custom field 2
Istii

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!