Întrebare cu răspuns(uri)

Pot alimenta cardul Orange Money la Orange shop?

Bună ziua. Am un card de debit Orange Money fizic. Cum pot alimenta? Nu pot alimenta de pe alte carduri findca sunt blocate de la executori și nici Revolut-ul nu-l pot alimenta. Cum pot rezolva asta? Pot sa alimentezi cardul și la Orange shop?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!
Confirmam si noi ca se poate alimenta cardul Orange Money in magazinele Orange. Alimentarea se poate face doar de catre titularul contului.
Operatiunea in sine se va face prin alimentarea contului E-Wallet la care este asociat cardul.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut Alex. Din pacate singurele tranzactii cu numerar permise sunt extragerile. Alimentarea cardului dupa cum poti vedea din aplicatie se face numai electronic prin virament din alt card bancar. Rezolva problemele cu executorii si te vei putea bucura de beneficiile orange money

Salut!

Înainte era disponibila și depunerea de numerar în Shop, dar, probabil, din cauza pandemiei, cand au scăzut foarte mult tranzacțiile cu numerar aceasta varianta nu mai este disponibila..
Am atașat o captură cu variantele disponibile momentan, conform site Orange..

Ce poți face este sa vorbești cu un prieten, ruda, etc.. sa-ti trimita o suma prin virament bancar și sa-i dai tu numerar acea suma, pana-ti rezolvi problemele..

Eu virez de obicei din Unicredit și, dacă viramentul se face între 9-13, am observat ca ii am disponibili în Orange Money în o ora și jumătate.. daca nu are aplicația vreo problema.. s-a întâmplat de 2 sau 3 ori sa întârzie câteva ore..

Viocat nu mai dezinforma. Poți alimenta si cu Cash de la terminalele selfpay care se găsesc mai peste tot magazine, mall etc. Instalezi aplicația SelfPay Now după care te duci la un terminal de plata si îți pui singur bani in cont.
https://selfpay.ro/
Testat de mine și funcționează.

In urma cu o luna am fost in Shop si am alimentat cardul utilizand numerar.
Daca nu s-a schimbat nimic, depunerea in contul tau ar trebui sa fie posibila. Daca ai conturile blocate... nu stiu. Dar strict operatiunea de depunere (fara a lua in calcul executarea) ar trebui sa functioneze.

Trixen_old
Trixen_old

Trixen_old

User level
Nivel
3
3691 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen_old

Eu nu am vazut varianta in aplicatie disponibila. @ Trixen Daca spui ca ai reusit alimentarea cu numerar atunci inseamna ca este posibil, dar ar trebui sa apara optiunea si in aplicatia Orange Money. @ Green Arrow aplicatia Self Pay nu este Orange Money.

@viocat trebuie sa ai aplicația SelfPay Now dacă vrei sa alimentezi de la o stație de plata SelfPay înțelegi? Îți va genera un cod in aplicație care îl introduci la stația de plata și alimentezi cardul cu Cash. Eu fix la asta m-am referit

Salut!
Confirmam si noi ca se poate alimenta cardul Orange Money in magazinele Orange. Alimentarea se poate face doar de catre titularul contului.
Operatiunea in sine se va face prin alimentarea contului E-Wallet la care este asociat cardul.

Green Arrow am inteles mecanismul in sine cum se face, eu spuneam ca este o aplicatie distincta de orange money. Este o posibilitate de a alimenta un card, insa ma gandesc ca fentarea aceasta a executorilor o sa aiba picioare scurte. Nici nu importa motivul pentru care se executa niste conturi

Atunci ar trebui actualizate informațiile si pe site-ul Orange.. Asa știam si eu, ca se pot depune bani prin magazinele Orange, dar dacă am cautat sa pun informații oficiale în răspuns si varianta cu numerar în Shop nu am mai gasit-o.. am crezut ca nu mai este valabila.. iar eu nu am avut nevoie sa depun numerar în shop..

https://www.orange.ro/help/cum-alimentez-contul-orange-mo...

Din pacate situatia ta este cumva dificila. In mod normal banii ar trebui sa mearga spre stingerea datoriilor. Ar trebui sa intrebi la relatii clienti incotro au mers acei bani.

O problema grava, poate mai putin stiuta: pentru depunerile din terminale prin intermediul Selfpay, banii intra pe card in minim 48 de ore dar de obicei 72 de ore intrucat Orange Money nu are semnat un acord cu Visa. Faptul a fost confirmat telefonic de cei de la suport tehnic selfpay. Pastrati chitanta, la mine a fost nevoie de ea. Poate un moderator sa transmita problema catre cei avizati, daca stiam ca dureaza asa mult pana intra banii nu mai foloseam acest card, catre alte banci intra si in 30 de minute, acum sunt blocat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!