Întrebare fară răspuns

Cod QR eSIM expirat, cum obtin alt cod?

Salut, am un telefon cumparat recent, la care am primit si un cod QR pt activare eSIM.

Telefonul inca e sigilat, au trecut 17 zile, codul a expirat. Incerc sa obtin alt cod pe nr de telefon si nu functioneaza, nu trec de pasul respectiv.

Ma poate ajuta cineva sa fac asta online, fara sa ma mai duc intr-un shop Orange?

Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai incercat din My Orange? Iti da vreo eroare? Daca da, poti sa o postezi aici? S-ar putea sa ajute.

https://www.orange.ro/help/cum-obin-un-cod-de-activare-es...

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

"Important!
Din momentul generării codului de activare eSIM și până în momentul instalării acestuia în telefon vei rămâne fără semnal. De aceea, pentru finalizarea activării eSIM-ului este necesar ca telefonul să fie conectat la o rețea Wi-Fi.
În cazul în care faci trecerea de la o cartelă SIM la eSIM din My Orange și nu reușești să instalezi profilul de eSIM, în maximum 3 ore de la generarea profilului de eSIM poți solicita reactivarea vechii cartele SIM. Astfel, îți recomandăm să o păstrezi până la finalizarea procesului de instalare a eSIM-ului și primirea SMS-ului de confirmare.
Clienții persoană juridică pot doar vizualiza codul QR de activare eSIM, dacă acesta a fost solicitat anterior, iar activarea se poate face doar prin apel la Serviciul Clienți sau într-un magazin Orange, din partea persoanei de contact."
Vezi aici
https://www.orange.ro/help/cum-pot-solicita-trecerea-la-e...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!