Întrebare fară răspuns

Dupa ce platesc factura apare instiintarea pe email ca s-a emis factura

Cum e posibil dupa ce platesc factura serviciilor ORANGE si firma ma premiaza cu puncte sa apara la cateva zile instiintarea pe email ca s-a emis factura ORANGE?
E corect ASA CEVA?

omaravela
omaravela

omaravela

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
omaravela
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut, omaravela.

Se poate. :) Depinde cand ai data de facturare, depinde ce factura ai achitat.... Si se poate sa fie si o intarziere a email-urilor. Nu e nemaiauzit, si...atata timp cat factura respectiva este achitata, nu e nici motiv de ingrijorare. :)

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Salut!
Si eu am plătit factura pe 10 (emisa pe data de 7) și astăzi (14), am primit mail ca s-a emis factura.. probabil pentru ca în cont exista setarea sa vina notificare despre emiterea facturii pe e-mail și prin sms.. faptul ca eu am plătit deja nu anulează notificarea.. setarea notificărilor si-o face fiecare manual și tot asa se anulează, ele nu se anulează singure în urma platii facturii..

Știind ca am plătit-o deja am ignorat total mail-ul.. ceea ce ar trebui sa faci și tu..
În plus, prin acest e-mail primești și posibilitatea de a descarca factura.. nu toată lumea întra în cont sa facă plata și s-o descarce, mulți descarca factura din acel e-mail..

LE: Pe 8 am primit sms despre emiterea facturii, deci la o zi după emitere, iar pe 11 am primit tot sms cu punctele primite deci tot la o zi, după plata..

Si la mine a aparut emailul la 3 zile de la emiterea facturii. Plata acesteia s-a realizat chiar in ziua emiterii, iar anuntul platii facturii prin sms in ziua urmatoare platii. Eu verific situatia in aplicatia My Orange si daca totul este cum ar trebui sa fie, ignor sms si email

Salutare!
Mi s-a întâmplat de multe ore, dar nu numai la Orange, ci și la RDS.
Da, există de multe ori o necorelare între plată și emailurile primite. Nu te panica din moment ce ai făcut plata!
Baftă!

Buna.

Aceasta nesincronizare poate veni si din faptul ca mereu in aplicatie vor aparea sumele de plata pt o factura inca neemisa electronic sau pe hartie cu cel putin 24h inainte. Majoritatea companiilor au aceasta nesincronizare care nu cred ca afecteaza pe cineva atata timp cat noi vedem in cont suma de plata. La o companie ce ofera altfel de servicii, primesc suma de plata in aplicatie, si factura emisa pe hartie dupa aproximativ 2-3 saptamani, si nu e ceva ce ma deranjeaza neaparat:)

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!