anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal prost la interior

Andreea9
Începător
Voi tot asa semnal prost / slab aveti pe telefon la interior?
9 Răspunsuri 9

delfinas
#StarMember
Andreea, bun venit in Comunitate!!! Ce înseamnă "slab"? Poți face un test de viteza, să faci captura de ecran la rezultat și să-l postezi aici? In ce zonă ești și de când ai problema asta? Eu atât am acasă, in interior, in București.

Vio73
#StarMember
Bună, @Andreea9, Să știi că semnalul este de la caz la caz, deci nu este peste tot la fel. Sigur, acest aspect ține și de compoziția pereților casei, de depărtarea față de antena de la care primești semnal de telefonul pe care îl folosești, etc. În interior, pentru apeluri, poți folosi funcția apel wifi de la telefon, pentru a nu avea probleme cu apelurile. Eu nu am probleme cu semnalul ( stau in Pitești), dar am observat că după anumite ore ( ora 00.00) mai sunt oprite unele antene ( probabil pentru a se face economie de energie electrică) și semnalul este mai slab până pe la ora 6.00 sau chiar mai târziu. Dar cum noaptea nu prea îl folosesc, nu-i bai! Ziua în schimb, e ok. Folosim in familie telefoane Xiaomi ( eu), Huawei ( soția) și Samsung ( fiica). Cel mai slab este Samsung, care cam gâfâie la interior, în timp ce celelalte au semnal maxim sau aproape maxim. De aia ți-am spus că depinde și de telefon! Poți să testezi și vitezele cu ajutorul aplicației Speedtest by Ookla, așa cum ai în poză. La mine e super, așa cum vezi în cealaltâ poza. Succes!

Pololică
#StarMember
Stau la parter si semnalul este foarte slab (1-2 linii 4G, 1 linie 3G si 3-4 2G). Bloc din caramida si izolatie. La demisol nu are nimeni semnal (din ce am inteles, cei de la Digi ar fi instalat o antena in zona, dar nu pot confirma sau infirma deoarece nu am o cartela de la ei sa vad cum stau cu semnalul), iar la etaje (stau in bloc cu 2 etaje), mai intra semnal 3G (ultima data cand am urcat, aveam semnal 4-5 linii).

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, tot asa slab. 🙂 Dar...depinde unde esti, depinde de structura cladirii, depinde de mai multe lucruri. In cazul meu, e la fel de slab si inauntru si afara. :)) Deci, la mine e o problema generala. Dar daca problema se manifesta doar in interior, pot fi mai multi factori care sa cauzeze problema asta. Si nu intotdeauna se poate remedia.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Andreea, dacă problema se manifestă doar in interior, te poți ajuta de apelul Wi-Fi.

Viocat
Senior certificat
Numai cand intru in parcari subterane si la blocuri peste 4 etaje, in rest este ok

Anonim
Neaplicabil
Din cunoștințe și experiență (când ești ACASA/IN CASA): - muta tipul de retea pe 2G sau 2G/3G (depinde de telefon) - dezactivează apelarea prin Wifi și alte chestii de genul (este un experiment android eșuat) Ai wifi, sună prin whatsapp, telegram sau messenger. Dacă problema persistă schimbă telefonul sau cumpără un amplificator de semnal (de la 500 ron în sus).

Viocat
Senior certificat
@wlog.ro daca semnalul e slab mai bine dezactivezi voice over lte(volte), vowifi este chiar indicat daca dispui de wifi la interior.

cruductin
Începător

Buni de nimic sunteți!

1000043985.jpg

nteți.