anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am probleme la deschiderea unui cont de orange money

Flavius04
Începător
Salut, am trecut de partea cu verificatul identitatii, dar cand sa trec mai departe m-a bagat inapoi la pagina de pornire. Am dat start si imi apare mesajul "ne pare rau", "Se pare ca datele tale nu sunt compatibile pentru a deschide un cont Orange Money", iar daca apas pe deconectare nu se intampla nimic, doar ma baga inapoi la pagina de pornire. Stie cineva care este problema?
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
Salut, Flavius04! Bun venit în Comunitate! Poți atașa, te rog, o captură de ecran cu mesajul de eroare? Apare imediat după ce a fost validată cartea de identitate? Mulțumim.

Nicole11
Începător
si eu am patit la fel

DanielaH
Moderator
Salut! Am expus situația semnalată de voi colegilor noștri de la Orange Money. Mesajul nu este unul de eroare, ci transmite faptul că nu s-a putut realiza identificarea în apelul video. Recomandarea lor este să mergeți într-un Orange Shop pentru continuarea procesului.

Viocat
Senior certificat
Anevoios demers mai ales ptr cei care au trimis linkuri de recomandare. Nu prea sunt bucurosi viitori utilizatori de OM, cam mult eforturi necesare pentru a-i convinge ca merita efortul

FLo1
#StarMember
@Viocat: orice discount sau bonificație nu se oferă moca, ci cu efort și sudoare. Dacă merită sau nu, asta doar fiecare în parte știe pentru el/ea. :))