Întrebare fară răspuns

Update xioami 11 lite 5G NE

Buna ziua,
As dori sa aflu cand se va realiza update -ul la Miui 13 (cu versiunea de android 12) pentru telefonul Xiaomi 11 lite 5G NE.
Intreb deoarece stiu ca deja a fost lanasata versiunea de software globala pentru Europa dar din cauza faptului ca Orange Romania furnizeaza update -uri customizate, versiunea globala pentru Europa nu este inca disponibila pentru telefonul detinut de mine are o versiune de software customizata Orange.
Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Salut, DanC! Bun venit în Comunitate și mulțumim pentru postare!
Vom întreba colegii dacă dețin această informație și revenim.

Salutare!
Am și eu Xiaomi mi 11 lite 5g și sunt tot la miui 12, dar nu e nicio grabă, pentru că funcționează foarte bine.

Salut, DanC!
Din pacate nu avem o data precisa de lansare. Sunt sanse ca pana la mijlocul lunii mai sa se lanseze Android S/Android 12 ce va include si MIUI 13.

Si pentru varianta cu NE este disponibil update la Miui 13 dar cei de la Orange pun pe telefoanele achizitionate de la ei o varianta de Miui customizata motiv pentru care chiar daca exista un update disponibil pentru europa acesta nu ajunge si pe telefoanele de la ei.

Softul global pentru europa are la sfarsit XM cum e la tine (posibil ca tu sa nu ai un soft custom Orange), insa la mine se termina cu OR (de la Orange).

si la mine tot cu OR se termina si n.am primit niciun update. :( ma oftic. am incercat sa deblochez tel pt a instala manual update.ul dar nu ma lasa.

Cred că cel mai important lucru este că sunt telefoane foarte bune, în raportul calitate-preț. Probabil că se va rezolva și upgradarea în curând, deci nu există motive de îngrijorare.

Pentru "Orange assistant" : se apropie mijlocul lunii mai si nici un semn de update la miui 13 si android 12, in conditiile in care pt varianta EU de soft pt telefon (ne customizata Orange) exista update de cca 2 luni. Care este explicatia?

daaa. daca stiam ca se intampla asta nu cumparam telefon de la ei. astia testeaza android 13 si eu nici macar nu l.am primit pe 12. rusine Orange Romania

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!