anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Site ul Orange cazut ? Mentenanta ?

Nicolas777
Începător
Probleme site orange. Stiti ceva ?
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare! Mie îmi funcționează perfect! Încearcă de pe alt dispozitiv, eventual laptop/ desktop și sper că vei reuși. Sau poate a fost ceva la ora când ai încercat! Succes!

FLo1
#StarMember
@Nicolas777: Bun venit în Comunitate. Ai întâmpinat vreo eroare sau altă problemă la accesarea site-ului? Poți reveni cu detalii: ce doreai să faci pe site-ul orange.ro, ora, un screen-shot, orice detaliu este de ajutor pentru identificarea problemei. Pe de altă parte, doar pe www.orange.ro ai constatat probleme sau erau prezente si pe alte web site-uri. Nu e cumva o problemă legată de dispozitivul utilizat? Te așteptăm cu detalii sau cu o confirmare a situației actuale.

DanielaH
Moderator
@Nicolas777, site-ul https://www.orange.ro/ este funcțional. Ne spui, te rog, ce se întâmplă la tine? Ce anume nu merge?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Incearca eventual si in fereastra privata. Daca acolo se incarca totul ok, sterge cache si cookies din browser, si incearca din nou. De asemenea, vezi daca alte site-uri se incarca ok, in caz ca e vreo problema de net. Oricum, te asteptam cu mai multe detalii. Momentan mie unul nu mi-e foarte clar despre care site Orange e vorba si ce anume se intampla. Deci...da, ar fi utile ceva mai multe informatii. 🙂
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Poate ai probleme cu echipamentul tau. Pe alte dispozitive sunt aceleasi probleme?