Întrebare fară răspuns

Probleme activare cont Orange Money

Am incercat sa fac un cont orange money dar imi arata aceasta imagine de 3 zile. Cand a venit momentul validarii video a aparut aceasta imagine.
Am fost astazi la un orange shop si au spus ca nu au ce sa faca. Dejamagit Total.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu folosesc aplicația de un an și ceva, insa, nici mie nu mi-a ieșit din prima punerea în funcțiune.. cred ca am încercat de vreo 3-4 ori, ca se tot întrerupea.
Nu funcționează perfect si mai este de lucru la ea, mai da erori uneori, insa chat-ul ajuta în lămurirea lor de obicei, se mai fac update-uri pentru îmbunătățire..
Atat timp cat se pot face niște puncte prin intermediul ei și nu se plătește nimic, as zice ca merita folosita.. în timp, mai vedem..

Si la mine a durat o zi jumatate. Parerea mea e sa mai stai pana trec 5 zile, apoi sa suni la 300 sa intrebi daca sunt probleme.
Am recomandat solitia catre doi prieteni, iar lor le-a mers aproape instant. In 15 minute erau cu contul deschis. Probabil tine de alegerile facute la inceput si de cat de larg ne este zambetul din poza :)

@Ștefanqqqq3, poți încerca încă o dată să continui procesul? Te așteptăm să revii cu feedback. Mulțumim.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!