anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am câștigat un telefon prin reîncărcarea cartelei SIM?

Sorin_Petre
Începător
Bună ziua, cum pot discuta cu cineva de la Orange?
M-au sunat de la Orange acum 2 săptămâni și mi-au spus că am câștigat un telefon prin reîncărcarea cartelei SIM ,și au spus că în 20 de zile lucrătoare mă vor suna și îmi va da telefonul .
Ulterior mi-am trecut numărul de telefon pe abonament ,oare mai este valabil premiul cu telefonul ?
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
Salut, Sorin Petre! Bun venit în Comunitate! Ai aici toate modalitățile de contact pentru Serviciul Clienți - https://comunitate.orange.ro/questions/2012182-numere-telefon-asistenta-orange. Ne spui, te rog, la ce concurs/ tombolă ai participat?

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu cred că premiul respectiv ți se cuvine, chiar dacă ai trecut între timp la abonament. Trebuie verificat inainte. Eu am sunat înapoi și am întrebat când am câștigat ceva.

Razvan
#StarMember
Există vreo astfel de tombolă în desfășurare la Orange? În acest moment, nu am auzit de o astfel de premiere. Ai fost sunat să reîncarci, sau ai reîncărcat în mod uzual și te-au sunat ulterior, că este o diferență majoră între cele două. Succes!

mihai_13
Maestru
Sorin Petre - de ce nu ai asteptat sa primesti telefonul ? dupa care iti faceai abonament - la faza asta ai gresit ( asta numai daca exista asa "premii" la cartela prepay- vorba lui Razvan)

DanielaH
Moderator
@Sorin Petre, ai luat legătura cu colegii noștri? Te așteptăm să revii să ne spui cum s-a rezolvat.

Papenburg
Începător
Cred că se referă la tombola *100# .și eu am fost sunat pe 16 feb. Că am câștigat un Oppo reno6 5g însă premiul încă e pe drum....