anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme baterie S22 Ultra?

Nhagm
Junior entuziast
Ieri am primit telefonul, un Samsung s22 ultra. După 5 ore de folosire normala, fara niciun joc, am rămas cu 15% baterie. Este ceva normal?
28 Răspunsuri 28

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Cu o bateria de 5000mAh, parca e un pic cam putin. Dar vad ca stai foarte rau cu semnalul in zona aia. Ceea ce iti va afecta si bateria. Daca ai semnal mai bun pe 4G/3G etc, incearca sa treci telefonul pe una din ele. De asemenea, verifica luminozitatea ecranului. Incearca sa nu-l tii la maxim, daca nu e nevoie. In mod normal, undeva pe la jumatate (poate un pic peste) e mai mult decat suficient pentru folosire indoor. Pentru afara, daca stai cu el in soare, da, o sa ai nevoie de mai multa lumina din partea display-ului, ca sa compenseze. Nu ai jocuri, dar social media (YouTube, WhatsApp, FaceBook etc) consuma si ele destul de mult.
Client Orange

Nhagm
Junior entuziast
Setările sunt deja pentru 4G/3G, luminozitatea e în mare parte pe mediu, tema e întunecată. In rest, problema cu semnalul e doar când ajung acasă, dimineața fiind la birou. Totuși, parca se descarca prea repede, de-asta sunt tare curios cum se manifesta telefonul la ceilalți clienți. Mulțumesc!

Razvan
#StarMember
Bateria și semnalul la Samsung au fost slabe din totdeauna. Ce telefon ai avut anterior?

Nhagm
Junior entuziast
Anterior am avut un iPhone 12 Pro, deci o baterie de 2815 mAh. Am zis sa trec la S22 pentru capacitatea mult mai mare, dar acum vad ca aceste doua telefoane au aceeași durata de viata, referitor la baterie.

mihai_13
Maestru
Razvan la Samsung bateria tine foarte bine , numai ca trebuie sa stii sa folosesti un telefon Samsung

mihai_13
Maestru
- Nhagm ai rabdare sa vezi cum se comporta dupa 2 incarcari full - vezi ca poti sa-ti bagi de deep sleep multe aplicatii pe care nu le folosesti curent - eu de obicei in afara de whatsapp gmail yahoo mail sau adaway voice recorder sau radio online restul le dau "somn" profund - iar daca stai pe 120Hz rupe la baterie - seteaza pe 60Hz ca nu sunt diferente

Nhagm
Junior entuziast
Mulțumesc pentru răspunsuri!

Viocat
Senior certificat
Telefonul din incarcare full a ajuns asa sau era incarcat putin si ai zis sa vezi ce poate?

Nhagm
Junior entuziast
Era plina bateria, se vede pe grafic.

Nhagm
Junior entuziast
Aceeași problema. Acum cu toate aplicațiile pe modul "deep sleep", mod întunecat, rețea maxim 4G, rezoluție medie. E aiurea ca în 2 ore de uz, sa rămân cu 50% baterie. Nu înțeleg de ce.

mihai_13
Maestru
la urmatoarea incarcare dezinstaleaza tik tok (poti traii si fara o zi doua) - sau de facebook - si stai pe 60Hz - daca tot acelasi rezultat (SOT mic) cred ca merge sa-l trimiti la service .... te astept cu feedback - (cauta si aici pareri solutii https://forum.softpedia.com/topic/1208409-samsung-galaxy-s22-ultra/ )

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Dintre 2G/3G/4G nu ai semnal mai bun pe niciuna? Daca nu, incearca eventual, pentru test, sa dai telefonul pe mod avion si ramai doar pe wifi. Daca nici asta nu merge, banuiesc ca social media consuma probabil destul de mult.
Client Orange

Nhagm
Junior entuziast
Atunci care mai e farmecul unui telefon de peste 6000 lei? Dacă îl folosesc la resurse minine. Am luat acest telefon după ce am văzut testele de pe YouTube. Adică la setări maxime, bateria ținea 8-9 ore, atât pe social media, cât și pe jocuri. Eu folosesc 20 minute Tiktok și 20 minute Facebook și gata jumătate baterie?? Nu credeți, totuși, ca ar fi un defect? Repet, semnalul e la minim doar când ajung acasă, dar asta o fac foarte târziu, când deja e consumata bateria.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
De acord cu tine. 🙂 La un telefon atat de scump, si asteptarile sunt pe masura. Se poate sa fie si un defect....dar, avand in vedere ca telefonul e nou (preuspun), sansele sunt destul de mici. Telefonul l-ai configurat de la 0, sau i-ai dat restaurare dintr-un backup? Ar merge incercat si un factory reset (fara restore initial), si fara social media. Macar pentru comparatie. Ulterior, adaugate manual aplicatiile. Si eventual monitorizat astfel incat sa poti sa-ti faci o idee daca vreuna dintre ele consuma mai mult decat ar trebui. De asemenea, bateria e noua. Ai incercat sa-i faci o descarcare completa pana la 0 (pana telefonul se inchide automat), si incarcare pana la 100%, cu telefonul inchis? Daca nu, incearca eventual si asta. Si recomandarea mea ar fi, daca se poate, sa-l incarci de obicei intre 20% si 80-85%. Nu mereu de la 0-100. Nu-i face bine bateriei. La fel cum nu-i face bine sa-l folosesti (mai ales in aplicatii care consuma mult), cat timp e la incarcat. Verifica, de asemenea, daca ai sau nu actualizari de sistem. In caz ca ar putea sa fie un bug in versiunea pe care o ai acum. Astea ar fi cateva chestii pe care le poti incerca acasa. Daca e vreo problema de fabricatie si telefonul trebuie trimis in service...asta o sa dureze. De-aia cred ca ar fi o idee buna sa faci un pic de debugging pe partea ta, pana sa ajungi la concluzia clara ca problema e de hardware si telefonul trebuie trimis in service.
Client Orange