Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Google Messages problema cu poze, gifs etc. pe date mobile

Buna ziua,

Va scriu despre o problema pe care o intampin cand folosesc functia de chat din aplicatia Messages (https://www.orange.ro/servicii/chat-messages/). Problema este urmatoarea, cand sunt pe date mobile, nu pot primi poze, stickere, gifs etc. Apare ca am primit ceva daca dau download nu merge revine tot la cerculetul in care pot da download. Problema aceasta o am cu toti cunoscutii care sunt pe Orange/Yoxo, nici ei la randul lor nu pot primi poze. Am incercat cu alti cunoscuti din retelele Vodafone si Digi, iar ei pot primi poze fiind pe date mobile. Deci este o problema la voi. Ce se poate face, astept un raspuns!

Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut tuturor!

Ne cerem scuze pentru întârzierea răspunsului.

Situația semnalată de voi este cunoscută și a fost escaladată de către colegii noștri la Google. Avem în acest moment un prim răspuns intermediar și anume că problema va fi corectată de Google, la viitorul release al aplicației mobile Google RCS. Din păcate nu avem un termen estimat pentru această rezolvare.

Vă vom ține la curent dacă vom avea noutăți.

 

Update 20.04.2022 - Situația a fost remediată.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!