Întrebare cu răspuns(uri)

Exista o limita de date la abonamentele cu Internet nelimitat?

La abonamentele de mobil cu net nelimitat exista o limita de date care o data depășita duce la scăderea vitezei de internet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Daca e abonament Smart (cele cu cantitate nelimitata), nu, viteza nu scade
Daca ai un abonament cu Cost Control, atunci da, viteza scade dupa consumarea cantitatii specifice. Eu am un astfel de abonament (cu optiunea Cost Control activat) si am specificat faptul ca dupa consumarea cantitatii din abonament, viteza va scadea.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In tara internetul mobil este nelimitat

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

User345, bun venit in Comunitate!!!
Din câte știu eu, Orange nu are această practică, de a reduce viteza la traficul nelimitat. Vodafone are acest obicei meschin, net nelimitat cu viteza extrem de limitată...am pățit-o eu.
"Viteza maximă estimată de transfer 5G/4G+/3G+ este de 1200/355,6/38,04 Mbps pentru download și 100/47,5/5,04 Mbps pentru upload și este calculată în conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2015/2120 și ale Ghidului Organismului Autorităților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor BOR(16) 127/2016. Viteza promovată este egală cu cea maximă estimată."
DETALII: https://www.orange.ro/abonamente/

Daca e abonament Smart (cele cu cantitate nelimitata), nu, viteza nu scade
Daca ai un abonament cu Cost Control, atunci da, viteza scade dupa consumarea cantitatii specifice. Eu am un astfel de abonament (cu optiunea Cost Control activat) si am specificat faptul ca dupa consumarea cantitatii din abonament, viteza va scadea.

Teoretic nu, dar în practică curentă s-a constatat că la un consum măricel de date lunare, undeva la 200 Gb/lună să fie limitată viteza de navigare.

Salutare!

Orange nu limitează vitezele la netul nelimitat, la niciun fel de abonament. Eu am nelimitat și am consumat și 500 GB, cunosc persoane și cu consumuri mai mari pe telefon și nu limitează, iar pe celelalte (net fix 4g), la fel. Am stat pe tv online, l-am folosit în loc de net fix ani de zile, deci exclus.
Ia cu încredere internet nelimitat de la Orange, pentru că e nelimitat pe bune, la viteza care o oferă rețeaua în zona respectivă!
Cel cu cost control limitează viteza, dar abonamentele cu net nelimitat, nu.

Sunteti o persoana norocoasa daca nu aveti o limitare a vitezei. Eu detin un abonament de internet nelimitat, Orange net 5g, din data de 16.02.2022. Primele 2 zile am avut o viteza de 450 mb/s la download si 11 mb/s la upload, viteza a scazut cu timpul. Acum mai mult de 86 mb/s upload si 6 mb/s upload nu mai depasesc. Am facut sesizare la orange sa mi se scoata limitarea. Sa vad daca o sa ma asculte cineva. Consumul de pana acum e de 163,39 gb.

Se întâmplă peste tot să fie viteza mai mică? Întreb pentru că am și eu un loc unde prindeam peste 300 și de aproximativ nu mai sar de 100 ( o singură dată am reușit) și inclin să cred că e o limitare pe antenă. În alte părți prind lejer viteze mult mai mari!

Buna intrebare. Nu am luat inca modemul cu mine ca sa il incerc si in alta parte. Ma voi ocupa azi de acest lucru si voi reveni cu un raspuns.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!