Întrebare fară răspuns

[Sugestii] Uniți pentru Ucraina !

Sub acest titlu as vrea sa propun o serie de masuri pe care compania Orange le-ar putea lua pentru ajuta refugiații din Ucraina, oamenii in esenta.
Cred ca știm cu toții pana acum despre situația din Ucraina și mai ales despre disperarea refugiaților ucrainieni care au ajuns și la noi în tara. Nu vorbim aici despre război, de ce , cum , cine e vinovat....nu își au rostul astfel de discuții. Important acum este faptul ca mii de oameni s-au rupt de tot ce aveau, familii s-au despărțit și au fugit unde au văzut cu ochii.
Comunicarea în astfel de momente a devenit critica și din câte am tot auzit chiar imposibila.
As propune ca pt o perioada de timp Orange sa înlesneasca aceasta comunicare , în măsura în care legislația ar permite. Ma gândesc la reducerea / anularea tarifelor de Roaming cu Ucraina, măcar in sensul utilizării terminalelor ucrainiene de pe teritoriul tarii noastre către Ucraina. Oamenii aia au nevoie mare sa comunice cu cei rămași acasă, sau unii cu alții, sa se regăsească, sa știe ca sunt bine. Mulți probabil vor avea cartelele epuizate pana acum și nicio posibilitate de a le reincarca.
O alta idee ar fi punerea la dispoziție de cartele Prepay pt refugiați ( cu minute și internet ) , eventual și ceva tarife preferențiale pt apeluri către Ucraina . Pt a evita specula , cartele se pot da în baza unui act de identitate ucrainian și pot avea un kill switch care ar dezactiva cartela atunci când toată nebunia asta se va termina. Un afiș bilingv în orice magazin Orange ( și nu numai) ar înștiința populația migranta despre acest mic ajutor.
Putem ajuta și noi cumva , ma gândesc la reconversia/donarea unor resurse care ne prisosesc de multe ori : minute în Roaming, internet, mesaje , vouchere. Dacă Orange nu are de unde , dam noi din ce avem inclus în abonamente/cartele . Ar fi foarte simplu , știu ca tehnic se poate și știu ca a fost la un moment dat o campanie asemănătoare.
Cred ca orice om in situația data trebuie ajutat. E groaznic ce se întâmplă dincolo de granițele noastre și imi doresc sa nu fim niciodată într-o astfel de situație.
As ruga moderatorii sa ducă rugămintea mea acolo unde poate face o diferență. Știu ca dacă exista deschidere și voința, oamenii aia pot avea un dram de alinare.
Și v-as ruga pe voi restul sa nu îmi criticați ideea , oricât de aberanta vi se pare , ba din potriva sa o dezvoltați, sa o îmbunătățiți și poate iese ceva frumos din asta.
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare
Chiar acum Orange a anuntat ca ofera comunicare gratuita in si spre Ucraina.
Ma bucur tare mult ca a luat initiativa. Este groaznic ce se intampla...

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4430 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

Din cate am inteles este foarte mult trafic in zona Siret, sunt necesare relee mobile, mai ales acum cu oferirea gratuita de cartele. Sa speram ca totul se va termina cat mai repede, Doamne ajuta!

FenixG20
FenixG20

FenixG20

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
FenixG20

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!