Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Castigatori Pinata ediția a III-a

Care sunt castigatorii ultimei editii? Parca pe 18 trebuiau afisati, dar nu i-am regasit

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (4)

80%

4 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Dacă Orange nu te-a contactat înseamnă că nu te numeri printre ei. Simplu. În rest, o listă cu nume necunoscute nu te-ar ajuta la inventariere. Keep on moving forward!

@FLo1 Tot timpul au fost discutii ca nu s-au acordat premiile, asa lista ar arata care sunt norocosii castigatori. Daca nu te intereseaza subiectul, follow your advice
@Vio73 La pinata 2 s- a pus un link al regulamentului si la finalul sau era lista castigatorilor. La 3 linkul duce spre regulamentul actualei editii.

In sectiunea Termeni si Conditii de aici https://www.orange.ro/pinata-party/ gasiti regulamentele si castigatorii pentru (cred ca) toate editiile Pinata Party de pana acum.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

@MihaelaC: Mulțumim pentru link-ul transmis. @Viocat poate acum să înceapă recensământul. :)) ... Pentru că rămâne dilema: care coloană la care categorie o fi să fie? :)) ... .de parcă pentru restul mai contează....

@FLo1 au fost mai mulți membri interesați de lista de câștigători, menționând acest lucru și pe alte topicuri. Este bine să menționăm aceste liste și în comunitate pentru cine este interesat.

Perfect de acord MihaelaC, dar de la un simplu ”reminder” într-unul dintre topicuri, până la ”topic nou”.... e cam.... Dar ce rost mai are cum e? ”Totul e bine când se termină cu bine!” :)

Apreciem dacă nu vă veți abate de la subiectul topicului și reveniți la discuția despre concurs și câștigători. În caz contrar, vom închide acest subiect.
@Viocat, în Comunitate ne dorim să nu avem subiecte dublate pentru că sunt greu de urmărit de către utilizatori. Ideal ar fi fost ca acest topic să nu se constituie într-o întrebare separată, ci să fie un comentariu/ întrebare pe unul din topicurile existente.
@FLo1, pe viitor te rugăm să folosești funcția de raportare de conținut, dacă mai sesizezi inadvertențe.
Mulțumim.

 

LE - @Viocat, mulțumim pentru editarea/ reformularea ultimului răspuns.

Buna

La editia a IV-a suntem in saptamana 6 de concurs, si totusi castigatori nu sunt afisati decat pentru primele 2 saptamani. Ati zice ca se fac verificari si confiramri, totusi as dori sa intreb ce sa intamplat cu diferenta de castigatori si premii din saptamana 1, in care a fost prevazut un numar total de 55 premii, iar castigatori afisati si validati sunt doar 38? Nu trebuiau premiile sa se raporteze pe a doua saptamana? Sau cum functioneaza procesul asta de validare ca nu reusiti in saptamanii intregi sa validati un numar de cativa castigatori. Va rog fara scuze penibile ca data trecuta, cand am semnalat aceeasi greseala, si a "fost doar o eroare". Ori va schimbati echipa care organizeaza concursuri, ori nu mai faceti concursuri. Este foarte interesant cum in saptamana 1, multi de abia au aflat de concurs dar alti (15 persoane) au reusit sa adune intr-un timp record (2 zile) 2500 de puncte. Eu nici acuma nu am ajuns la 2500 de puncte desi fac 3 reincarcari lunar + restul ce se poate face.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!