Întrebare cu răspuns(uri)

[Orange Money] Notificari chat?

Salutare,

Eu sunt mai nou la Orange Money, dar cei care aveti deja de mai mult timp, aveti idee daca s-au primit vreodata notificari din sectiunea de Chat (Contact) a aplicatiei?

Daca ai o conversatie cu un consultant, de exemplu, si raspunsul intarzie, ar trebui sa se primeasca notificari din partea aplicatiei in momentul in care el raspunde, nu? Sau trebuie sa stai tu cu ochii pe aplicatie, poate raspunde cineva? Pentru ca nu e eficient deloc asa. Pentru asta s-au inventat notificarile. :))

Aplicatia suporta push notification. Deci...nu vad de ce n-ar trimite push-uri si in cazul asta. Dar, din experienta mea de pana acum, nu pare s-o faca.

Voiam doar sa stiu daca a avut vreodata functia asta (caz in care, probabil ca a fost scoasa ulterior, sau este un bug, pentru ca la mine nu pare sa functioneze), sau nu a avut-o niciodata (caz in care, ar merge o sugestie de implementare). :D

Voi ce stiti? Cum a fost pana acum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Notificările prin sms au fost scoase, doar cele pentru plăti, încasări, etc..
Pentru mesaje primite în aplicație, daca nu ești pe faza, primești sms de la 300 ..
Eu am sms din 15 februarie..

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (5)

83%

5 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eu am primit sms, de obicei, când s-a răspuns pe chat.. cum se întâmpla și când folosești secțiunea contact din My Orange aplicație mobil..

Mersi frumos, Jay! Inseamna ca nu mai avem notificari pe chat in momentul asta. :) Pentru ca notificarile prin SMS au fost scoase, daca imi amintesc eu bine. Si aparent nu au fost inlocuite cu push-uri.

Notificările prin sms au fost scoase, doar cele pentru plăti, încasări, etc..
Pentru mesaje primite în aplicație, daca nu ești pe faza, primești sms de la 300 ..
Eu am sms din 15 februarie..

Ook...eu n-am primit nimic de genul asta. :)) E vreun delay dupa care aplicatia te considera "idle" si iti trimite SMS? Pentru ca, din nou, nu e cea mai eficienta metoda. Mai eficient ar fi sa iti trimita push instant, atunci cand se raspunde.

Singurul caz in care nu trebuie sa se trimita, este atunci cand esti deja in fereastra de chat. In rest, oricunde ai fi in aplicatie, sau in afara ei, daca se primeste raspuns, el ar trebui sa fie notificat instant printr-un push (eventual si SMS, ca backup, dupa o perioada, dar push in primul rand).

Asa e, nu-ti trimite instant, este un interval de cateva minute..
M-am uitat acum, pentru ca nu a fost ultima conversație cea din 15 și a trebuit sa verific mai în urma, par sa fie 2 minute.. mesajul primit este la 19:46..

Interesant... Eu n-am cu ce sa compar, pentru ca n-am primit SMS. Deci...fie timpul a fost mai scurt (cu toate ca mi s-a parut ca am asteptat mai mult de 2 minute...dar sa zicem), fie notificarile prin SMS nu functioneaza la mine.

Bun. Deci, in mod normal, ar trebui sa se primeasca SMS dupa o perioada. O sa ma uit si eu sa vad daca primesc asa ceva. Cu toate ca tind sa cred ca trecusera mai mult de 2 minute, si nu am primit nimic.

Oricum ar fi, e super util sa se trimita push-uri, instant, atunci cand se raspunde. Exact pentru cazul asta. Poate userul prefera notificari de tip push (caz in care ar fi dragut sa poti activa/dezactiva notificarile de tip SMS din aplicatie). Ceea ce nu mai poti, pentru ca teoretic ele au fost scoase. Dar inteleg ca nu de tot. Iar pentru restul notificarilor SMS nu mai ai niciun fel de control.

Mersi frumos, Jay! :)

Cu plăcere!
Sunt de acord cu notificările push..
Eu una, cand a trebuit sa apelez la chat cu vreo problemă, n-am prea reușit sa ma mai concentrez pana n-am rezolvat, ca nah, de obicei dacă apelez, cam arde pe undeva :))) și cred ca as fi mai linistita dacă as ști ca primesc o notificare imediat ce primesc un mesaj..

Apare notificare doar daca esti in orange money o aratare portocalie. Cand apesi pe ea te duce la chatul aplicatiei. altfel de notificari eu nu am primit

Apare acea aratare....dar nu am vazut sa te anunte si cand primesti un raspuns pe chat. Doar te anunta ca daca vrei sa comunici, o poti face si de acolo. E ca o scurtatura catre sectiunea de Contact. Asta daca nu cumva are si alte "talente" si nu le-am observat eu. :))

Update: revin cu update aici. Nu primesc deloc notificari SMS pentru chat-ul Orange Money. Si intrucat banuiesc ca push-urile nu sunt implementate...mai pe scurt, nu primesc notificari deloc.

Salut @arsradu,
Mesageria Orange Money nu are acest feature de push notification. Intradevar o sa primești SMS daca nu esti activ in conversație dupa ce a răspuns un consultant. Eu l-am primit dupa 2 minute de la răspunsul consultantului. Daca nu primești acest SMS le poti scrie pe această tema sa verifice situația ta.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!