anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

cine ma suna de la numarul 0785817909?

Adi111
Începător
Buna seara, nu stiu cine este persoana care m a contactat de la numarul "0785817909," imi spunea ceva de un cabinet medical. Cu Stima
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Salutare! Blochezi numărul și ai scăpat de problemele nedorite. Eu pățesc la fel de la cei cu tigăi, doar că mă sună mereu de pe alte numere.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Ai raspunsul deja. Sunt diverse "clinici" care iti ofera tot felul de analize sau investigatii aparent gratis, apoi te pun sa cumperi tot felul de lucruri care sa te "repara". Alte relatii nu primesti aici, Orange nu o sa-ti dea detalii despre acel numar, din cauza de GDPR.

Jay
Campion certificat
Pai, daca ai raspuns, puteai sa ceri direct mai multe informatii, cu siguranta ai fi aflat mai multe decat dintr-o comunitate de clienti.. sau, daca n-ai intrebat ce voiai sa intrebi, poti sa suni inapoi..

Viocat
Senior certificat
Salut Adi111. Nu am inteles daca esti apelat de la 0785...... sau acela este numarul tau. Daca primesti multe apeluri de la acest numar nedorite poti discuta cu cei de la relatii clienti dau ai putea bloca numarul din telefon

Vio73
#StarMember
Salutare! Blochezi numărul și ai scăpat de problemele nedorite. Eu pățesc la fel de la cei cu tigăi, doar că mă sună mereu de pe alte numere.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Ai grija unde iti dai numarul sau ce casute bifezi cand creezi cate un cont care cere numar de telefon. Pentru ca poti sa fii spamat, nu atat de firma careia i-ai dat nr de telefon, cat de terti. De asemenea, iti recomand sa-ti verifici si sa-ti dezactivezi acordurile de procesare a datelor personale de pe partea Orange. De ce vin pre-activate, nu stiu. Dar asta e alta problema. www.orange.ro/gdpr Eu am avut neplacerea ca la o saptamana dupa ce mi-am activat SIM nou cu nr nou, sa ma sune de la o firma de studii de piata. Asta in conditiile in care nu imi dadusem acordul pentru asta, si in afara de persoane apropiate, nu avea nimeni numarul nou. Banuiesc ca acelasi lucru s-a intamplat si la tine. Asta daca nu cumva chiar ai cont sau cunosti firma respectiva. Caz in care trebuie vorbit cu ei sa nu te mai sune daca nu au un motiv intemeiat.
Client Orange