Întrebare fară răspuns

Card Orange money - raspuns activare

Buna ziua. Mi-am făcut un card Orange money printr-un link de recomandare. Și nu am mai primit niciun răspuns de activare

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare, @Cristina1997
Pe mail nu ati primit nimic? Sau pe numarul de telefon?
Ati trecut de pasul in care ati discutat cu un operator?

Da am trecut de pasul ăla. Așteptam să mi se încarce documentele gen....doar că eu pe buletin nu am o adresă scrisă. Și am trecut eu adresa.

Dupa ce ati discutat cu operatorul, urmeaza pasul in care trebuie sa "semnati" contractul.
Semnează contractul
"Contractul Orange Money se semnează electronic calificat prin introducerea unui SMS pe care îl primești."
De asemenea, trebuie sa primesti si un mail iar pe telefon un mesaj de tipul: "Salut! Ti-am trimis un e-mail pe care te rugam sa il deschizi pentru a finaliza procesul de deschidere cont.".

O sa primesti un SMS si un email in cele din urma. Poate dura chiar si 1-2 zile, desi in aplicatie scrie "cateva minute". La mine a durat cam 36 de ore iar acum, fiind in plina campanie de extindere, e posibil sa dureze ceva mai mult.
Dupa ce iti activezi contul, in functie de ce anume vei folosi (card de debit, card de credit), vor mai fi operatiuni pentru care ti se spune ca vei primi notificare (si pentur care nu primesti nimic), insa la acelea e suficient sa astepti 5-10 minute si sa incerci din nou pentru a continua cu pasii urmatori.

Din cate pot eu sa-mi dau seama, datele tale sunt inca in curs de procesare. Mai lasa-l un pic si vezi daca primesti vreo eroare sau ceva. In pasul asta nu prea ai ce altceva sa faci decat sa astepti. :)

Salut Cristina1997. La inceput eu primisem cardul fizic dar nu am putut folosi aplicatia Om cateva zile. Dupa ce am vorbit cu cei de la tehnic s-a rezolvat. Inarmeaza-te cu rabdare!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!