Întrebare fară răspuns

20% reducere la abonamente fără telefon in magazinul online Orange

Reducerea de 20% pentru abonamente este valabilă în perioada 07 februarie – 28 februrarie 2022, doar în magazinul online, la activarea sau prelungirea unui abonament pentru 24 de luni, fără achiziție de telefon. Oferta nu este disponibilă pentru portare (cu sau fară telefon pe comandă).

Oferta nu este disponibilă pentru abonamentul Fun 8 și nici pentru abonații cu contracte încheiate pe 12 luni, care au perioada contractuală a numărului pentru care se dorește prelungirea încă activă (mai mică de 12 luni).

Beneficiile din ofertă nu se cumulează cu beneficiile alocate prin alte oferte. Prin acceptarea ofertei, clientul renunță la beneficiile din oferta deținută anterior, acestea încetând la momentul intrării în vigoare a noii oferte.

Beneficiile din ofertă sunt valabile timp de 24 de luni, după această perioadă beneficiile încetează.

Cum vi se pare oferta?
Edit - oferta s-a prelungit până în data de 6 iunie 2022

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Acum, fiecare după nevoi. Și eu îmi doresc reduceri in puncte thank You, dar sunt convins că sunt doritori pe care îi ajută această ofertă și sper să beneficieze din plin de ea.
Mulțumim că ne-ai pus în temă!

Ar trebui sa ofere și abonamente de 6 euro pt cei care nu cumpara telefon. Vodafone are un abonament de 6 euro cu resurse bogate.

Să înțeleg că dacă îmi portez un număr de abonament din alta rețea cu achiziționarea de smartphone nu beneficiez de acei 20%? Mă refer la abonament de 15 EURO. Mulțumesc!

YonelXP
YonelXP

YonelXP

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
YonelXP

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!