Întrebare fară răspuns

Eroare 224002 — video nu porneste

Dețin un telefon Sony și după ce s-a întors din service nu mai pot vizualiza videoclipuri online pe browser Chrome și Edge, whats app și Facebook. Pe digisport măcar mi-a arătat eroarea, habar nu aveam de ce nu merge.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

incearca sa nu mai folosesti chrome , eu personal in dezinstalez si folosesc browserul nativ de pe SAmsung sau Opera sau Brave

Aparent pot fi mai multe cauze. De la playerul in sine, pana la cookies, cache, formatul video-ului etc.

Daca acelasi video a mers inainte sa-si dea telefonul restart fortat, cel mai probabil acel crash a cauzat si problema asta.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

ma gandesc ca ai putea sa faci un re"flash la sistem cu Xperia Companion - sau daca te pricepi cu flashtools
poate ajuta... dupa care "bagi" toate aplicatiile pe curat .. etc

apropo Razvan (urmaresc problema ta cu xperia 5lll) ti-a trimis acelasi telefon reparat sau unul nou ? (nu stiu daca ai salvat seria imei la tel tau ca sa vezi daca iti trmit alt tel )
o sa salvez topicul tau si am sa l urmaresc ... sa scrii aici ce probleme intampini

Razvan, cam ai ghinioane cu Sony...
Eu zic sa retrimiti telefonul in service, daca inainte de reparatie iti functiona asa cum iti doreai.

Care este aplicatia default pentru video? Verifica ce permisiuni are acordate acea aplicatie. Incearca sa stergi browserul si sa il reinstalezi ptr a reface permisiunile.

Vad ca folosesti date mobile. Datele sunt orange sau digi? Vezi ca ar putea fi problema vizionarea digi online cu date orange. S-au mai plans oameni de aceasta situatie. Incearca sa urmaresti pe wifi si vezi daca sunt aceleasi probleme

Eu am renuntat la Sony dupa ultimul Z3 cu probleme de dezlipire a display-ului (aparent o problema comuna la modelul respectiv). L-am dus de vreo doua ori in service, au inlocuit display-ul cu totul, si...cateva luni mai tarziu, problema reaparea. De atunci n-am mai cumparat Sony. Pacat de ele, ca altfel sunt ok ca telefoane. Dar cu probleme de genul asta de hardware, nu ii vad prea bine.
Daca dupa inlocuirea placii de baza problema nu s-a rezolvat, nu stiu daca exista vreo solutie. Pare o problema generala la modelul asta. Si daca ar fi de software, s-ar putea rezolva cu un upgrade de soft. Dar ma gandesc ca din moment ce in service i-au schimbat placa de baza, problema e de hardware, nu de software. Deci, nicio reinstalare de soft nu ar avea cum s-o rezolve.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Nu știu ce să zic, dar sunt total dezamăgit de Sony. Eu am pățit ceva asemănător cu Samsung în trecut și m-am lecuit.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!