Întrebare fară răspuns

Oppo Find X5 PRO

Oppo se pregătește de lansarea noului său flagship, modelul Find X5 Pro, iar informații despre telefon au tot apărut în ultima vreme, sugerând că este un model foarte similar cu ceea ce oferă OnePlus 10 Pro. Cel mai nou „leak” nu mai lasă loc de secrete, oferind atât imagini clare din toate unghiurile cu telefonul, cât și lista detaliată de specificații hardware. Avem de a face cu ceea ce va fi unul dintre cele mai performante dispozitive de pe piață la momentul lansării, cu un nou design în jurul modulului de camere și câteva noutăți pentru dispozitivele de la Oppo.
Intregul articol, aici: https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/find-x5-pro...

Cum vi se par specificatiile acestui telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Grozava reteaua ax si procesorul de generatie ,8.1. Deasemenea memoria interna generoasa. Ramane de vazut daca mai exista problema cu temperaturile ridicate

Salutare!
Am încredere că va fi un telefon pe măsură așteptărilor multor dintre doritori. În ultimii ani au avansat foarte mult și au făcut figură frumoasă la capitolul procesor, memorie internă și RAM, calitatea pozelor, încărcare rapidă, etc și toate acestea la un un preț competitiv. Din câte observ, modelul acesta este unul tare, cu 12 GB RAM, cu 120 Mhz refresh, 256 GB memorie internă, camere ultraperformante, baterie super, etc, deci cam tot ce-ți cam dorești de la un telefon performant. Vom vedea ce va fi la lansare, dar sunt convins că va fi ceva wow!
Mulțumim frumos pentru prezentare și detalii!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!