anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

HBO Max vine în România pe 8 martie, înlocuind HBO Go

delfinas
#StarMember
HBO Max va fi disponibil în România începând cu data de 8 martie. Abonamentul lunar va fi de 4.99 euro/lună, însă cine se va înregistra în perioada 8 – 31 martie va beneficia de un discount de 33% pe perioadă nedeterminată. Platforma va oferi conținut de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, dar și de alte studiouri. De asemenea, cele mai noi filme de la Warner Bros vor ajunge pe HBO Max la doar 45 zile de la lansarea în cinematografe, fără costuri suplimentare.
Noul seviciu va înlocui HBO Go, iar clienții existenți vor avea acces automat la HBO Max, indiferent dacă sunt abonați prin operatorii de cablu sau direct la HBO. Aplicația HBO Max va fi disponibilă pe smart TV-urile Samsung, LG și Android TV, pe dispozitive de streaming (Apple TV 4K și Google Chromecast), console de jocuri (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X | S), telefoane mobile (Android și iOS), precum și pe tablete. Totodată, HBO Max va aduce și numeroase îmbunătățiri tehnice: 5 profiluri de utilizatori, 3 streamuri simultane, număr nelimitat de dispozitive înregistrate, video 4K, sunet 5.1 surround și Dolby Atmos.
Mai multe detalii găsiți pe site-ul HBO Max.
SURSA: https://arenait.ro/vine-romania-8-martie/
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Pentru cine are timp, sa fie primit :)) Eu nu reusesc sa ma mai uit decât la cele câteva seriale vechi și nici la alea mereu.. Deși TV-ul l-am conectat la wi-fi de când l-am pus la treaba, nu m-am uitat la nimic altceva nou pana acum, fata de ce ma uitam la cel vechi..

delfinas
#StarMember
Da, pare ca va avea un continut interesant, mai ales ca va avea in grila orice film Warner, la 45 de zile de la lansarea in conematografe.

Jay
Campion certificat
Asta mi-a atras și mie atenția.. ca pana acum nu cred ca trecea mai puțin de un an intre perioadele cinema si tv.. eu nu-mi amintesc..

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Mulțumim frumos. Îl aștept încă de când a fost anunțat în SUA și trebuia să îl avem și noi, evident pentru a ne pune în valoarea tv și laptopurile haha, dar când este timp, desigur.

Viocat
Senior certificat
Sper sa adauge si philipsu aplicatia. Au numai netflix ei ptr tvuri

delfinas
#StarMember
Tudor, cu placere!!! Daca ti-ai dorit asa mult sa vina aceasta platforma si la noi, iata ca s-a intamplat. Viocat, mda, sistemul de operare de la tv Philips nu este pe lista. Cred ca o sa poti sa accesezi HBO Max prin browser.

Viocat
Senior certificat
Hbo go nu mergea din browser, sa speram ca va functiona maxu.