Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Prietenii adevarati sunt mereu aproape - nu am primit internetul bonus de 100 Gb

Salutare!
In legatura cu "Prietenii adevarati sunt mereu aproape" nu am primit internetul bonus de 100 Gb.
In regulament am citit ca daca un client prepay alege un alt numar prepay sau un abonat orange persoana fizica, bonusul de 200 de Gb se va impartii la amandoi, insa acesta a primit jumatatea lui, de 100 de Gb, dar eu nu.

Răspunsuri

Salutare, @Remus_4
Ai o optiune activa de minim 5 € credit?
Bonusurile pot fi folosite naƫional, cu o opƫiune activă de minimum 5 € credit, iar ȋn roaming, cu o opƫiune de minimum 10 € credit, ȋn limita de date disponibile ȋn roaming SEE şi conform Politicii de utilizare rezonabilă. Bonusul 100 de minute nationale și bonusul 100 de minute internationale pot fi folosite in roaming SEE pentru apeluri către România şi alte ƫări din zona 1.

Poate a gresit numarul de telefon cand a introdus. E clar ca bonusul a fost receptionat de altcineva, daca persoana cu număr prepay a primit bonusul

A verificat numarul, mi-a trimis si captura de ecran inainte de a impartii bonusul cu mine si numarul a fost corect introdus, dar nimic, a primit doar el..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!