Întrebare cu răspuns(uri)

Problema postare raspunsuri in Comunitatea Orange

Salutare tuturor!
De cateva zile ma confrunt cu o problema atunci cand incerc sa raspund la intrebari in sensul ca raspunsurile se publica de doua ori la un singur click (si trebuie sa raportez raspunsul de fiecare data ca sa fie sters unul din ele), ori nu se publica deloc, desi dau un click si scrie ca raspunsul e in curs de procesare.
Mentionez ca folosesc FireFox pe Windows. Pe Ubuntu 20.04 nu am avut aceasta problema.
I s-a mai intamplat cuiva asta?

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4430 / 5000
puncte
Custom field 2
And04
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Colegii au făcut mai multe verificări și ne-au spus că nu au putut reproduce situația răspunsurilor publicate de mai multe ori, iar acesta nu este comună pentru mai mulți membri. Ne-au spus că pare a fi de la browser-ul folosit sau de la conectivitatea la internet în momentul publicării.
Dacă se mai întâmplă vă rugăm să raportați răspunsul postat eronat și vom verifica din nou.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut, And04. Mulțumim pentru sesizare, vom verifica și revenim.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Nope... nu am avut problema asta pana acum. Folosesc Safari si Chrome, pe Mac. Singura chestie e ca dureaza parca destul de mult cateodata sa se publice mesajul. Si nu stii daca l-a postat sau nu. In rest, n-am avut probleme ca la un singur click sa-l posteze de doua ori.

arsradu
arsradu

arsradu

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
arsradu

Cu raspuns dublat nu am patit-o niciodata. De asemenea, FireFox pe Windows.
Iar cu raspunsuri care se publica la mult timp dupa ce dau "Raspunde"... cred ca este un fel de spam filter care blocheaza raspunsul pana cand un moderator il aproba. Am patit asta de cateva ori, insa niciodata nu am inteles ce anume am zis gresit sau la ce sintagme a reactionat filtrul. Mai nasol este ca nu vezi nicio confirmare ca raspunsul tau urmeaza a fi verificat sau postat. Nu iti dai seama daca mai trebuie sa faci ceva sau nu si... te intrebi ce s-a intamplat.

Colegii au făcut mai multe verificări și ne-au spus că nu au putut reproduce situația răspunsurilor publicate de mai multe ori, iar acesta nu este comună pentru mai mulți membri. Ne-au spus că pare a fi de la browser-ul folosit sau de la conectivitatea la internet în momentul publicării.
Dacă se mai întâmplă vă rugăm să raportați răspunsul postat eronat și vom verifica din nou.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Salutare, @MihaelaC
Multumesc pentru raspuns. Mentionez ca m-am mutat pe Chrome si totul este in regula acum. :)

And04
And04

And04

User level
Nivel
3
4430 / 5000
puncte
Custom field 2
And04

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!