anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme semnal 4G cartela prepay

Chris77
Începător
Salut! Am o cartela prepay de câțiva ani buni, care mereu am incarcat-o cu opțiunea de 5€! Azi, am zis sa activez opțiunea cu 4€ ca îmi expirase cea de 5, și oricum îmi ajunge Internetul! Totul a decurs Ok, la fel, doar ca semnalul 4G nu mai exista, sunt aceleași setari, tot in oraș sunt..etc! Sa înțeleg ca 4G este doar de la 5€ in sus?
5 Răspunsuri 5

And04
Senior
Salutare, @Chris77 Optiunea de 4 euro are internet primit ca bonus iar acest bonus se poate utiliza doar cu optiune de 5 euro, asa cum se mentioneaza si la detalii atunci cand efectuezi reincarcarea. Mai multe informatii aici: https://www.orange.ro/prepay/ Cu opțiunile PrePay navighezi pe internet la viteze 4G+: pentru opțiunile PrePay, atât cele cu minute cât și opțiunile Internet PrePay de 5-10 euro credit, viteza maximă estimată de transfer al datelor pentru rețeaua 4G+ poate fi de până la 450 Mbps pentru download și de până la 100 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică pentru rețeaua 4G+ este de până la 500 Mbps pentru download și până la 150 Mbps pentru upload. în cazul în care nu ești în zona de acoperire 4G+ sau nu ai un dispozitiv 4G+, beneficiezi de rețeaua 4G, care oferă viteza maximă estimată de transfer al datelor de până la 142,2 Mbps pentru download și de până la 47,5 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică pentru download este de până la 200 Mbps și pentru upload de până la 75 Mbps. Dacă nu ai o opțiune activă, vei naviga pe internet la viteze 3G, adica la o viteză maximă estimată de transfer al datelor de până la 38,4 Mbps pentru download și de până la 5,04 Mbps pentru upload. Viteza maximă teoretică este pentru download de până la 43,2 Mbps și pentru upload e până la 5,76 Mbps. Performanțele serviciului de date mobile depind de parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate de operator. Orange permite accesul la orice tip de trafic, servicii, aplicații sau conținut, fără limitări, blocări sau tratamente preferențiale. Mai multe detalii privind Procedura de determinare a vitezei maxime estimate de transfer pe https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/ .

FLo1
#StarMember
@Chris77: Opțiunile cu resurse de net și profil 4G sunt activate doar de la minim 5€. Opțiunea de 4€ nu are date mobile incluse, iar bonusul primit nu poate fi folosit fără o opțiune activă de minim 5€ pe contul tău prepay. @And04: Acest aspect s-a mai discutat recent, chiar și pe tema opțiune credit vs resurse. https://comunitate.orange.ro/questions/2881391-internet-reincarcare?

Viocat
Senior certificat
Da, din pacate reincarcarile mai mici de 5 euro nu se califica pentru profilul 4g. Data viitoare ai grija!

Vio73
#StarMember
La opțiunile sub 5 euro, ai doar acces la H+, din păcate. Și nu prea merita, pentru doar 1 euro, pentru că ai mult mai multe resurse la varianta cu 5 euro, plus acces la 4g/4g+.

Bugnar_Tudor
Explorator entuziast
Salutare Chriss77. 4G este valabil doar de la opțiunea de 5 euro.