Întrebare fară răspuns

După 6 luni Orange vrea să îmi modifice abonamentul Orange Love

De ce după 6 luni Orange vrea să îmi modifice abonamentul Orange Love (fibra+mobil+tv) printr-un act adițional !? Eu am perioadă contractuală pe 24 luni și plătesc 8 euro lunar dar de acum Orange vrea ca eu să plătesc mai mult. Nicăieri în contract nu se specifică așa ceva, vor să mă oblige prin acel act adițional să plătesc mai mult. E normal așa? Sună a escrocherie. Și dacă refuz să accept cică o să trebuiască să platesc 15 euro abonamentul lunar de acum.

ADY23
ADY23

ADY23

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
ADY23
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Cum adică trebuie să îți modifice abonamentul? Poate ți s-a pus o întrebare, în sensul de a dori sa treci la un pachet mai mare!
Și eu am două pachete Love, de multă vreme, dar niciodată nu mi s-a modificat ceva in timpul contractului fără a cere eu așa ceva.
Să citești bine contractul, că poate e vreo reducere in primele 6 luni sau altceva. Poți totuși să suni la 300 sau să intri in legătură cu un consultant din secțiunea Contact ( din My Orange) și să întrebi ce și cum.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut Ady23. La semnare ai primit vreun bonus de ceva gratuit? Dupa sumele care le spui ar parea ca incepi sa platesti Netflix care este 7.99 euro pe luna

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

Nu beneficiez de nicio reducere in primele 6 luni sau netflix etc. Contractul l-am citit cuvânt cu cuvânt și nu scrie nimic despre așa ceva. E o bătaie de joc din partea lor. Eu beneficiez doar de 12 luni Hbo și Hbo Go, iar in noul act adițional nu scrie nimic despre asta. Pot refuza acest act adițional dar dacă îl refuz mi-au spus că voi plăti câte 15 euro lunar nu 8 ca până acum iar daca accept voi plăti probabil 11 euro lunar. E normal așa? Am atașat și oferta de care am beneficiat de la ei.

ADY23
ADY23

ADY23

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
ADY23

Ai intrat in posesia actului aditional? Daca iti vine factura marita, reclama in scris si asteapta raspuns (fara a plati factura, altfel esti de acord cu ea).

In mod normal, daca s-ar mari valoarea facturii, ar trebui sa fii anuntat ca poti rezilia acel contract fara penalitati (adica sa nu platesti HBO Go pentru lunile in care l-ai avut gratuit).

Ar fi indicat sa pui o poza cu serviciile din contract (evident, fara date personale, doar ce servicii si bonusuri ai: HBO GO, discounturi, etc) si perioada pentru care sunt valabile acele servicii si bonusuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!