Întrebare cu răspuns(uri)

Internet doar h+ după reîncărcare, ce pot face?

Internetul îmi merge foarte slab dupa ce mi.am reîncărcat opțiunea din "my orange" merge doar h+ ,am pus din nou setările din *100# ,am schimbat și cartela la cei de la Orange
Cu o alta cartela orange îmi merge 4g+
Nemulțumit total de serviciile lor la numărul 300

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Hutu: Ceva nu e clar. De ce ai doar "50GB"? Dacă ai ales opțiunea de 5€ cu minute, sms si net trebuia să ai 5GB + 50GB bonus. Dacă ai doar 50GB bonus în urma reîncarcarii atunci este incarcare cu credit, nu cu opțiune cu resurse. Iar de aici..... lipsa 4G este sigură. Detalii ai aici: https://www.orange.ro/help/cum-pot-beneficia-de-tehnologi...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Hutu: exact ce bănuiam. Doar că "luna trecută" după încărcarea cu credit, probabil ai activat o opțiune cu resurse din acel credit existent, nu doar credit fără altceva. Verifică-ți istoricul pe SMSuri de la Orange. Acolo ești anunțat dacă ai făcut vreo conversie a creditului în opțiune cu resurse.

@Hutu: Eu am înțeles, însă după cum îți explicam, Orange pare să ofere 4G doar la date mobile utilizate din opțiune cu resurse, nu din credit.

Nu înțeleg la ce te referi
Tot timpul am încărcat direct opțiune,nu am încărcat cu credit și după aia sa activez opțiune

@Hutu: Ai ales opțiune "5 euro credit". NU ai ales "opțiune cu minute, SMS și net" de 5euro. Înțelegi acum? Par la fel dar sunt tratate diferit.

Da, cu siguranță. Mi se pare ciudat că nimeni dintre cei cu care ai discutat, chiar și "doamna din Shop care și-a dat tot interesul" nu s-a sesizat în această privință, deși mai găsești chiar și în Comunitate discutată această problemă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!