Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Castiga cu Pinata (Campania IV)

In aplicatia MyOrange la pinata party castiga pinata sunt cateva actiuni disponibile de maine. Daca se intreprind actiunile respective, pinatele castigate sunt alocate in campania 3 sau campania 4?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Deci pot face activitatile maine dimineata si sa sparg pinatele dupa ora 14? Nu mai am nevoie de puncte ptr participarea la tombola din 3 feb.

Niciuna dintre campaniile pinata nu a avut corespondență cu alta..
Asa cum s-au pierdut punctele nefolosite la finalul fiecărei campanii, nici pinatele câștigate intr-o campanie nu vor putea fi valorificate în următoarea.. deci pinatele pe care le vei avea la finalul campaniei curente, nu se vor transfera în campania următoare.. fiecare campanie începe de la zero..

Ăștia sunt nesimțiți ?? Punctele Pinata le-au luat, au inceput alta ediție cu niste premii care deja sunt epuizate, asta la ora 06.30......bai Orange, nu mai puneți premii la "bătaie" dacă nu le puteti onora că mai rău vă faceți, adunați numai hate de la abonați. Lăsați drq punctele acumulate sa facem ce vrem cu ele dar fara premii. Ne luați punctele nevalorificate și începeți alta ediție cu premii epuizate, vi se pare normal ??

@Florin si eu credeam ca premiile de 2500 puncte vor fi greu de acordat in prima saptamana. Am fost surprins sa vad ca s-au epuizat in prima zi!

Ieri la pranz a inceput campania noua si, aseară încă erau 2 dintre premiile de săptămâna asta, rucsacul (2 bucati) și aparatul de cafea (4 bucati).. iar, aseara foarte tarziu mai erau doar 2 aparate de cafea.. asta probabil pentru ca au uitat clienții de concurs, dar de săptămâna viitoare, probabil va fi stoc epuizat instant.. pe mine ma surprinde cât de repede aduna unii mii de puncte, dar și mai tare ma surprinde ca butoneaza cu viteza luminii.. ca la viteza maxima, insa nu a luminii, eu n-am reușit sa revendic niciun premiu.. sunt curioasa cum va decurge campania de acum, pentru ca observ ca s-au făcut niște schimbări..

@Viocat, in prima zi n-am reusit sa adun 1000 de puncte, dar, in prima editie, multe saptamani nu punctele au fost problema, pentru ca la inceput produsele "costau" mult mai putin, ci "stoc epuizat" instant, a fost problema.. si nici n-am vrut sa fac operatiuni doar pentru puncte, in conditiile in care aveam puncte, dar, n-am reusit niciodata sa revendic nimic.. cel mai departe am ajuns pana la introducerea adresei de email, pe care o avea oricum salvata, doar scriam prima litera si cand apasam sa trimita cererea, aparea un mesaj de eroare, ca nu mai sunt produse, sau eroare din aplicatie.. Deci, eu am incercat sa revendic, dar n-a fost sa fie :)

Da, acum mie mi s-au parut multe punctele penru prima saptamana de concurs, dar daca 15 persoane au reusit sa acumuleze 2500 de puncte intr-o zi....

Dragi colegi de comunitate, e clar că este o mare vrăjeală cu aceste premii dar macar sa nu mai pună premii in joc, decat resurse net sau posibilitate de plata factura, ar fii mai avantajos și nu ar m-ai stârni atâta supărare in randul nostru. Nu ai cum sa aduni atâtea puncte pe cont, in doar câteva ore, e logic și evident.

Eu cred ca cel mai bine ar fi ca la premiile fizice acordate sa apara si lista clientilor care le-au revendicat. Asa nu ar mai aparea discutii ca nu au fost acordate premiile, nefiind disponibile

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!