Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 9 din 9

Solutia pare sa fie mutarea premiilor mai "consistente" pe partea de tragere la sorti. Ceea ce, atata timp cat acea tragere la sorti se desfasoara corect, n-am absolut nimic de obiectat. E foarte ok asa.

Cine schimba boxa de săptămâna trecută?O vreau eu daca e de 10W!

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
3
2455 / 5000
puncte
Custom field 2
Mădălin

@MihaelaC în data de 11.04.2022 a avut loc extragerea premiilor pentru toată campania, unde sunt afișați câștigătorii de la ediția aceasta???
Vreau să mai menționez că la această ediție am câștigat un termos, bravo mie, DOAR CĂ nu sunt pe nici o listă, DECI listele cu câștigătorii sunt praf în ochi..Am atașat o poză (Prenumele AUREL apare în toată lista doar o singură dată, dar nu sunt eu)

dorelut
dorelut

dorelut

User level
Nivel
0
86 / 100
puncte
Custom field 2
dorelut

@dorelut conform regulament în data de 11 aprilie a avut loc tragerea la sorți pentru cele 20 de premii (10 telefoane Samsung S21 FE și 10 ceasuri inteligente Samsung Galaxy Watch4 4G) și încă nu a fost afișată lista câștigătorilor. Îi voi întreba pe colegii mei când se va afișa.
Referitor la premiul tău, îmi poți spune, te rog, în ce săptămână ai câștigat? Momentan au fost afișați câștigătorii până în săptămâna 6 inclusiv aici: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...
Dacă ai câștigat într-o săptămână ulterioară o să urmeze și afișarea în pagina de mai sus.

Buna, cred ca dureaza pana aduna toate PV de la toata din toate colturile tarii. Iar cand incarca incarca mai multe liste odata

@Crifca Vlad scrie pe chat-ul aplicatiei, si ei vor verifica, poti sa le trimiti si printscreen-ul, si eu am facut la fel si deja a 2 zi am primit mesaj despre premiu...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!