Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Castiga noi super premii cu Pinata Party din My Orange (Campania IV)

Salut tuturor!

Mâine, 1.02, ora 14:00, se încheie campania curentă Pinata Party și punctele vor expira. Vă recomandăm să le folosiți până atunci pentru revendicarea premiilor disponibile.

Dacă ați acumulat minim 1000 puncte pe durata campaniei veți participa la tragerea la sorți din data de 3 februarie. Aici aveți mai multe detalii: https://www.orange.ro/pinata-party/

Mult succes!

 

Și în plus venim către voi cu vești despre noua campanie Pinata Party care se va desfășura în perioada 1.02 - 5.04.2022. Pe lângă premiile Orange cu care sunteți deja obișnuiți, vor fi și premii fizice cu livrare, iar la finalul campaniei va avea loc o nouă tragere la sorți.

Sunteți curioși să aflați despre ce premii este vorba? Le veți descoperi mâine începând cu ora 14:00.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 9

Momentan , pentru mine , e un tabu să câștigi un premiu...nu înțeleg cum în campaniile trecute erau extrem de multi care câștigau premii ce costau foarte multe puncte .
Premiile nu pot fi câștigate de cineva la întâmplare fiindcă văd că e nevoie de multa implicare pentru a strânge o parte din puncte.Mai mult , oare exista cineva care a reușit să strângă toate punctele?
Daca strangi toate punctele câștigi un premiu cu transport garantat?
Eu nu am putut strânge mai mult de 5000 puncte

@Madalin, 5000 de puncte înseamnă foarte mult.. si poti lua cu ele destule premii, conform condițiilor din regulament..
Eu nu am reușit sa strang nici 2000.. pentru ca nu am pentru cine sa încarc și presupun ca mulți asa au făcut punctele.. altfel nu este posibil..

Vrei sa le iei pe toate sau cum?
Ca nu înțeleg ce te nemulțumește..

Cel mai scump premiu este 2500 de puncte și astăzi vor fi date și ultimele bucati din el.. e vorba de aparatul de cafea.. ce te împiedică sa-l iei, daca esti pe faza când apar premiile astăzi?!..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

De exemplu eu nu vad premii disponibile...mă uit zilnic la.ora 14 când am înțeles că se pun premiile și toate sunt epuizate plus că nu se schimba nimic in aplicație...
In timp ce mie nu îmi apare nimic in aplicație am înțeles că altora le apare? Asta înseamnă că sunt premii cu dedicație?
Spre exemplu mie nu îmi apare un aparat de cafea cu un hib Xiaomi care nici nu știu ce e

Nu apar zilnic.. apar o data pe săptămână, marțea.. în regulament scrie în intervalul 10-18.. deci astăzi trebuie sa fii pe faza, în restul zilelor te uiți degeaba, daca au fost luate deja, cele puse marti. De obicei se epuizează in cateva ore.. probabil în curând se vor epuiza în minute.. :)
Si altora tot marțea între 10-18 le apare..
Dacă te uiți în regulament, gasesti toate informațiile, inclusiv ce premii apar în fiecare săptămână..
Ceea ce vezi acum, sunt premiile puse marțea trecuta.. care s-au epuizat.. cele care vor apărea astăzi, vor fi vizibile pana marțea viitoare, chiar dacă vor fi epuizate..
Săptămână asta, dacă nu ma înșel, ar trebui sa apara 2 tipuri de genți, cana termos și aparatul de cafea..
La ora 14 apareau când a început acest tip de concurs, în timp, cu fiecare ediție, s-au mai modificat din condiții..

Toti vedem aceleași premii..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Madalin, aparatul de cafea a fost in prima saptamana (01-08 Februarie) si mai este in saptamana care incepe astazi (22 Februarie - 1 Martie). Deci fii cu ochii pe aplicatie.

Acel hub Xiaomi pe care il vezi, si il vedem cu totii (momentan), este de saptamana trecuta. Dupa cum zicea si Jay, nu sunt premii "cu dedicatie". :) Ce vezi tu, vedem si noi. Dar probabil confuzia apare din cauza ca nu toate premiile sunt disponibile in fiecare saptamana.

Cum ziceam, de exemplu espressorul de cafea a fost in prima saptamana si mai este saptamana asta (cand vor aparea premiile in aplicatie). Dupa asta, nu va mai aparea. Dar vor aparea alte premii saptamanile viitoare. Unele dintre ele doar o saptamana, altele mai multe.

Ai toate detaliile astea in regulament aici: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat.... :)

Se pare ca se dau din ce în ce mai repede :))
Eu n-am fost pe faza, ca oricum n-aveam puncte.. as mai fi prins o cana termos, daca aveam ☺️

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cumva e normal. Din ce in ce mai multa lume incepe sa aiba punctele necesare pentru premiile respective. Acuma, sa vedem saptamanile viitoare.
Oricum, mi se pare o treaba foarte buna ca s-a pus acea limita de 1 premiu pe saptamana, si 3 pe toata campania. Mi se pare absolut suficient si cred ca era nevoie de asta.

Buna tuturor. La plans românul e primul, dar la mulțumit se cam scumpeste, egoist de fire. Deci cum e campania baieti si fete? Sunteti mulțumiti de data asta?

Nu prea cred că se plâng colegii noștri mai ales că ăștia și suntem majoritatea ce știu de acest "concurs" care , daca era pe vremea când aveai 500mb in abonament , avea mare cautare .
Eu chiar mă distrez spărgând pinate , chiar îmi plac premiile surpriza ( cu toate că nu mi-am cumpărat nimic de ele - vouchere și reduceri ).
Jocul e destul de antrenant iar pragurile sunt destul de greu de atins.
Ar fi frumos un clasament sa vedem cine a reușit să strângă cele mai multe puncte într-o campanie.

@Crifca Vlad, au aparut la 13:00.

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cam asa ceva.. la 13:08 mai erau doar sticle termos.. brățările fitness au dispărut fulger, iar ghiozdanele în vreo 2-3 minute, aproximativ, n-am fost foarte atenta..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!