Întrebare fară răspuns

diagnostic DHCP Dialup Failed, o legatura cu porturile Ethernet non functionale ?

Routerul Wifi merge bine, dar cele 4 porturi Ethernet al modem-routeurului Huawei HG8247U nu mai raspund? Nu am gasit nici o pagine pentru a testa specific porturile Ethernet atunci am cautat pe One-Click-Diagnosis care mi-a dat ceva care zice : "DHCP Dialup Failed" ... ar fi în legaturà cu porturile Ethernet, nu prea vàd relatia.
O idee de cum sa reinitializez porturile Ethernet?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut,
Citisem deja topicul si raspunsurile dar din pacate domnisoara care a pus intrebarea pàrea sà fi primit un ràspuns de la Orange , ràpuns pe care nu a avut amabilitatea sà transmità pe pagina topicului, zicând cà e fericità ca problema sa era rezolvatà si închide topicul prin rezolvare, dar nu stim cum; chiar si greseala ei ar fi fost interesentà s-o stim, ca sà nu facem si noi aceeasi gresealà cu zecii de parametrii care se "plimbà" pe aceste pagini Huawei.
Merci And04 pentru redirectia topicului

Da, din păcate, se mai întâmplă ca unii sa nu mai spună cum au rezolvat problema. Nu înțeleg că acea problemă nu este doar a lor și că soluția i-ar ajuta și pe alții aflați în aceeași situație.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!