Întrebare cu răspuns(uri)

Dilemă revendicare premiu Pinata Party

Salutare. În cursul zilei de azi am întâlnit o problemă legată de Pinata Party. Mai exact, atunci cand am vrut să îmi revendic premiul (după cum se vede în imagine) îmi spune ca nu am puncte suficiente. Ce mă nelamurește este că punctele mi s-au luat, însă premiul a întârziat să apară. Aveți ceva idei?

@Bugnar Tudor, dacă deții deja o opțiune care îți oferă nelimitat minute naționale nu mai poți activa o alta cu aceleași resurse. Acesta este motivul pentru care numărul nu este eligibil.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salutare, @Bugnar Tudor
Dupa ce ai revendicat premiul, ai ales numarul de telefon pe care doresti sa fie alocat?
Daca nu ai ales, trebuie mergi la sectiunea "Status" apoi la Premii revendicate si trebuie sa dai pe premiul revendicat si apoi alegi "Alege numar" de unde alegi numarul pe care doresti sa fie alocat.
Am atasat mai jos niste imagini.Sper sa ajute. :)

Daca ai avut sa zicem 700 de puncte, si ai incercat sa-ti revendici premiul deja, a doua oara n-o sa-ti mai dea voie pentru ca mai ai doar 300 de puncte ramase pe cont din cele 400 necesare pentru revendicare.

Aplicatia te lasa sa revendici bonusul respectiv de cate ori vrei, evident, cu conditia sa ai punctele necesare. :)

Cum zicea si And04, vezi in sectiunea Status daca nu cumva iti apare bonusul respectiv. Dupa ce ai ales numarul de telefon, ar trebui sa se activeze si bonusul. Si daca nu ma insel, primesti si un SMS de confirmare.

@Bugnar Tudor, dacă deții deja o opțiune care îți oferă nelimitat minute naționale nu mai poți activa o alta cu aceleași resurse. Acesta este motivul pentru care numărul nu este eligibil.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!