Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate trece de la e-sim la sim fizic ? Cum as putea face acest lucru ?

Trecere e sim la sim fizic

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

De cand sunt la Orange, de 3 ani, din pacate, nu am reusit pana acum sa experimentez procesul de trecere de la SIM fizic la eSIM sau viceversa. (din simplul fapt ca nu am telefon compatibil, poate in urmatorul an voi reusi)
In schimb, am "reimprospatat" vechiul SIM fizic.
Am comandat din MyOrange un SIM fizic blank si asa l-am "innoit" (nu ca as fi avut probleme cu vechiul SIM, ci doar sa testez acest proces, fiind la momentul respectiv, nou implementat in cont)

Acum, stau si ma intreb, oare nu se poate face la fel si in cazul trecerii de la eSIM, la fel, ca si in situatia mea? Chiar nu a incerc nimeni?

Cred ca ar putea merge dpdv teoretic si cu un card multisim pe care sa il bagi in telefon si sa nu mai fie nevoie de vizita la shop, insa o sa aflam de la reprezentantii portocalii daca este si aplicabil in practica.

Se poate trece cand vrei de la sim fizic la esim si invers, dar trebuie sa mergi la un magazin pentru un sim fizic pe care sa ti-l activeze ei si sa te indrume cum sa inlaturi setarile de pe esim.
Cat de curand se va renunta la simul fizic pe noile modele de telefoane. Vor veni doar cu esim. Operatorii trebuie sa fie pregatiti sa poata activa esimuri fara a te conditiona de sim fizic in prealabil cum au tendinta acum. Nu poti activa esim fara sim fizic.
Imi este groaza de exemplu cum voi transfera esimul de pe telefonul vechi pe un telefon nou. Solutia oferita acum este cam imbarligata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!