anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate trece de la e-sim la sim fizic ? Cum as putea face acest lucru ?

Andrei88
Începător
Trecere e sim la sim fizic
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Andrei, bun venit in Comunitate!!! Da, se poate, dar va trebui sa mergi intr-un magazin Orange. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2817098-dezactivare-esim-reactivare-cartela-sim

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Andrei, bun venit in Comunitate!!! Da, se poate, dar va trebui sa mergi intr-un magazin Orange. DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2817098-dezactivare-esim-reactivare-cartela-sim

tomaciprian
Cunoscător
De cand sunt la Orange, de 3 ani, din pacate, nu am reusit pana acum sa experimentez procesul de trecere de la SIM fizic la eSIM sau viceversa. (din simplul fapt ca nu am telefon compatibil, poate in urmatorul an voi reusi) In schimb, am "reimprospatat" vechiul SIM fizic. Am comandat din MyOrange un SIM fizic blank si asa l-am "innoit" (nu ca as fi avut probleme cu vechiul SIM, ci doar sa testez acest proces, fiind la momentul respectiv, nou implementat in cont) Acum, stau si ma intreb, oare nu se poate face la fel si in cazul trecerii de la eSIM, la fel, ca si in situatia mea? Chiar nu a incerc nimeni?

Viocat
Senior certificat
Cred ca ar putea merge dpdv teoretic si cu un card multisim pe care sa il bagi in telefon si sa nu mai fie nevoie de vizita la shop, insa o sa aflam de la reprezentantii portocalii daca este si aplicabil in practica.

Muchalucha
Explorator entuziast
Se poate trece cand vrei de la sim fizic la esim si invers, dar trebuie sa mergi la un magazin pentru un sim fizic pe care sa ti-l activeze ei si sa te indrume cum sa inlaturi setarile de pe esim. Cat de curand se va renunta la simul fizic pe noile modele de telefoane. Vor veni doar cu esim. Operatorii trebuie sa fie pregatiti sa poata activa esimuri fara a te conditiona de sim fizic in prealabil cum au tendinta acum. Nu poti activa esim fara sim fizic. Imi este groaza de exemplu cum voi transfera esimul de pe telefonul vechi pe un telefon nou. Solutia oferita acum este cam imbarligata.