Întrebare cu răspuns(uri)

La reincarcarea din aplicatie se primesc si puncte pinata party si puncte thank you?

Bună ziua! As dori sa știu dacă atunci când reincarcam din aplicația my orange un numar prepay primim atat puncte pentru "pinata party", dar și puncte "thank you".

Am reincarcat o cartela și am primit doar puncte thank you (am plătit creditul reincarcat pe factura de abonament). Pe mine ma interesau mai mult acele puncte pentru pinata. Știe cineva cum le pot obține pe acelea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Dany, da, cum iti ziceam, reincarcarea recurenta (automata) nu e luata in considerare pt Pinate. Cred ca explicatia e ca reincarcarea nu e facuta neaparat din aplicatie, ci pur si simplu din/prin contul My Orange.

Cat despre punctele OTY, eu zic sa verifici exact cate puncte iei, din My Orange, varianta desktop/browser. In pagina principala, pe la mijloc, gasesti o rubrica "Orange Thank You", apesi "Istoric" si intri in pagina dedicata punctelor OTY. Eu platesc mai mult 150 de lei pe luna, dar nu am primit mai mult de 3.77 puncte, cum vezi in capturile de ecran de mai jos.

Unii cred ca primesc 20% din valoarea facturii, asa se poate intelege din "primesti 20% din valoarea facturii in puncte Thank You ", dar calculul e altul. O data ca se ia in calcul valoarea facturii fara TVA, apoi e aceeasi poveste ca la Pinata Party. conditia e sa platesti prin aplicatia My Orange.

Cea mai importanta chestiune, e modul de calcul real al punctelot OTY:
"Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin aplicatiile My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala.
De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi)." Asa ca saca pt 100 de euro fara TVA primesti 20 puncte OTY, adica 20 de centi, nu ai cum sa primesti 6 euro pt o factura (mult) mai mica de 100 de euro.

A fost un topic pe tema asta foarte discutat si disputat, acum 5 luni. Daca ai rabdare, il poti parcurge. :)
DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2752694-nealocare-puncte-orange-20-valoarea-facturii

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (3)

60%

3 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 3

Nici eu nu primesc pinatele dacă nu folosesc variantele arătate mai sus. Am pățit și eu de vreo câteva ori ( nu am primit nimic), când nu am făcut așa.

Va multumesc mult. Am întrat în toate submeniurile aplicației și intr-adevar, formula de calcul pe care o descrie acolo, la mine se aplica perfect. Acum am 28 de euro , vorbim de varianta triplata a punctelor. Deși și mie mi se pare prea frumos sa fie adevărat, cum strâng un punct, cum se adaugă1,5 lei la euro strânși. Exact cum spune acolo : 1 punct= 0,3 euro(repet. varianta magazin online. Am strâns în doar câteva luni acești euro, iar factura a fost în jur de 150 de lei, plus alte puncte din tranzacții cu cardul(care, asa cum am mai spus, nu au fost foarte multe, maxim 10 lunar). Deci algoritmul este corect, felicitări orange...!

Am uitat sa specific ca factura am platit-o mereu din cont, deci mi-au dar mereu 20% din valoarea ei în puncte, a.î.s-au strâns acei euroAm facut treaba asta in vreo cateva luni,4 sau 5. Mult succes tuturor !

@Dany asa cum banuiam, valorile oty descrise de tine erau in magazinul online conditionate de prelungirea cu 24 luni a abonamentului. Sa fie cat mai mare portofelul de oty, dar nu uita ca expira in 36 luni, asa ca foloseste-le cu cap, inainte de expirare.

Dany, dacă ai 28 euro pentru punctele triplate, valoarea lor inițială e, de fapt, doar de 9.33 euro. Asta e valoarea la care sa te raportezi, nu la cea triplată. Punctele tale vor valora triplu DOAR in situația în care le vei folosi pt achiziționarea unui telefon din magazinul online, la prelungirea contractului cu 24 de luni. Pentru oricare altă achiziție (tabletă, tv, accesorii, plata făcută într-un magazin fizic, etc) punctele tale OTY valorează strict 9.33 euro. De aceea ți-am spus sa te uiți la valoarea pt magazinul fizic și la istoricul punctelor, unde îți scrie exact cate puncte (netriplate) ai primit într-o lună.
Faptul că faci acele 10 tranzacții în OM contează la creșterea nr de puncte, pe lângă activitatea din My Orange, dar nu cred că atât de mult cât să primești 6 euro într-o lună, ca puncte OTY. Poate doar daca tranzacțiile sunt foarte consistente. Eu nu am cont Orange Money, așa că nu știu cum e acolo modul de calcul al punctelor OTY, dar nu cred că diferă prea mult față de cel din My Orange. Colegii cu OM pot spune mai exact cum stă situația.

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Vio, e ciudată situația prin care ai trecut, sa plătești din aplicație direct și să nu primești pinate. Eu am pățit asta doar când am platit din varianta desktop/browser My Orange.
Mai sunt niste condiții care trebuie respectate: dacă faci mai mult de 3 reîncărcări într-o lună calendaristică, nu mai primești pinate de la a patra in sus, așa cum nu primești pinate la a doua plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont făcută în decursul aceleiași luni calendaristice. Vezi subpunctele 3 și 14 din punctul 4.2 din regulamentul Pinata Party.
DETALII: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinat...

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Am aflat că pt o tranzacție OM se da 1 punct OTY. La 50 de tranzacții, ar fi 50 de puncte, adică 5 euro. Doar triplate ar face 15 euro, sa ne înțelegem!
Oricum, s-a lămurit misterul punctelor OTY prin OM. @Dany, la 10 tranzacții, primește 1 euro. Din punctul ăsta de vedere, OM ul e rentabil, că primești mult mai multe puncte decât pt plățile făcute prin My Orange. :)

delfinas
delfinas

delfinas

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
delfinas

Da, in fine sunt putin mai mult de 50 puncte oty, ptr ca se dau mai mult de 1 punct la factura orange, plus money back inapoi la platile către orange. Deci probabil ca sunt 5 euro echivalentpunctelor oty utilizabile in magazinul fizic plus banii moneyback. Cred ca per total iese ok.

Eu am beneficiat de o grămadă de puncte thank You, cu ajutorul acestui card OM. Da, poți obține 50 puncte lunar. Sunt foarte mulțumit!

Va salut din nou oameni frumoși! Ceea ce va spuneam despre acordarea celor 20% de procente din valoarea facturii în puncte Think you, este valabila ori de câte ori plătim factura, dar și când încărcat o cartela,de oriunde din aplicația my orange. Data trecuta am făcut greșeală sa fac o reîncărcare prin programare, și astfel nu am primit decât puncte thank you. Dar acum am făcut o reîncărcare fără programare și am primit aceleași 20 puncte thank you care valorează fix 6 euro(întâmplător atât s-a dedus din cei 20% din valoarea facturii mele din luna aceasta), plus punctele pentru piața, la care râvnesc de data trecuta. Nu ma pricep cim

Nu ma pricep ca să afișez aici poze din graficul care arata ca am avut pana în aceasta reîncărcare de 6 euro făcută azi , 28 de euro(echivalentul la aprox.90 și ceva de puncte thank you), iar acum după reîncărcare, am 34 de euro,echivalentul la peste 110 puncte thank you.
E cât se poate de minunat, practic primesc banii pe reîncărcare înnaoi(e în funcție de valoarea facturii), și eu strâng acolo mulți euro care ma ajuta la cumpărarea unui telefon mult mai redus ca și preț. E ca și cum acești bani reduși ii plătești cu țârâita, și îi primești toți odată atunci când cumperi telefonul nou, dar te bucuri si de credit tot odata(cel caruia ii incarci). Sper sa ajung la 200 de euro pana la finalul anului, pentru ca eu încarc pentru fiul meu, lunar.

Euforia punctelor:). Daca tu esti multumit, ce mai conteaza ce spunem noi? Aduna cat mai multe puncte, macar sa iti iei un telefon pe masura!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!