Întrebare fară răspuns

Pinate neprimite deși am activat Roaming în aplicație

Buna! Am activat Roaming în aplicație dar nu am primit pinate. de ce nu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Tokale, bun venit in Comunitate!!!
Ai putina rabdare! Ai primit deja mesaj ca s-a activat roamingul? De obicei, nu se activeaza instantaneu, din momentul solicitarii.

Eu de câte ori am activat o opțiune cu roaming (o dată / an) a fost ”țac-pac”. Nici măcar 30 de secunde.... iar odată cu mesajul că opțiunea este activată era cu tot cu roaming activat, nu doar resurse. Bine... pe atunci (...2019, 2020, 2021 în iulie) nu era povestea agitată a Pinatei, dar tot din aplicație am încărcat. Ultima dată (în 2021) rețin doar că am primit un ”bombardament” de mesaje, telefonului fiindu-i dor de setări 4G, cu apel WIFI și altele de care nu beneficiază cu lunile în restul zilelor. :)

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Viocat: reincarcarea cum o ai? Eu o am programata (evident, tot cu plata la factura) si n-am observat sa-mi ofere.
@Tokale: daca il ai deja activ, nu cred ca merge dezactivare si reactivare. Cel putin la mine nu a mers (am dezactivat roaming SEE si activat roaming in toate tarile).

@ Potolica. Daca nu faci reincarcarea din aplicatie nu primesti pinate. Reincarcarea programata nu indeplineste conditiile pentru pinate (exclusiv prin telefon din aplicatie) , asa ca nu vei primi nicio pinita cu adtfel de reincarcari. Eu reincarc din aplicatie cu plata la factura si primesc pinatele. Mai munceste un pic, silasa automatismele!

@Tokale, ai primit punctele Pinata?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Este posibil ca roaming-ul să fi fost deja activat, cum zice Pololica?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!