anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Redmi 10 pro - review

svetalex
Senior certificat

Am achiziționat în vară cu reducerea Hot Summer un Xiaomi Remi 10 pro.

Are un aspect plăcut și îl găsim într-o gamă variată de culori (recunosc că pentru mine culoarea este un plus :)).
Display-ul este ok, culorile luminoase, se adaptează foarte bine la schimbările de lumină.
Este un telefon accesibil la preț, bateria ține mai mult de 24 de ore de utilizare intensă - jocuri, YouTube, Facebook.
Sunetul este bun, atât în apel, cât și difuzorul extern care redă clar clipurile audio.
La utilizare intensă nu se blochează și nu se încinge.


Nu am reușit să îl utilizez cu 2 aplicații concomitent - de exemplu Google și YouTube, deși are această funcție, nu mi se deschid.
Are ceva probleme cu notificările, în sensul că uneori se primesc, alte ori nu și nu se afișează pictograma aplicației care trimite notificarea- se afișează o pictogramă gri indiferent de aplicație.


Calitatea fotografiilor este bună pe timp de zi și modul macro, fotografiile și filmările pe timp de noapte/lumină redusă lasă mult de dorit, însă probabil că prețul redus își spune cuvântul.


Filmarea unei competiții de dans cu reflectoare care schimbă brusc luminozitatea lasă mult de dorit (voi anexa câteva capturi de ecran dintr-o astfel de filmare întrucât sunt filmati copii). În filmare la luminozitate redusă focalizează destul de greu

Dacă ar fi să compar cu telefonul pe care l-am avut anterior- Huawei nova T5 , pot spune că la nivel de cameră foto, Huawei este mult superior. Uneori îmi este dor de camera telefonului Huawei.


Să concluzionez, este un telefon acceptabil la un preț foarte bun.

6 Răspunsuri 6

Viocat
Senior certificat
Ar trebui sa mentionezi infrarosu. Cu ajutorul sau si aplicatia mi remote inchid toate tvurile din casa, atunci cand nu gasesc telecomenzile. Folosesti tema standard sau una custom. La mine cu cea standard mu sunt probleme in schimb la una modificata, care le place copiilor se manifesta tel asa cum descrii si tu. Sa il stapanesti fara peripetii!

Vio73
#StarMember
Mulțumim pentru review, @svetalex! Sunt de acord cu tine că nu se compară telefoanele Xioami cu Huawei, dar deocamdată sunt o alternativă destul de bună, ținând cont că Huawei nu mai are serviciile GMS! Eu dețin Xiaomi mi 11 lite 5g și sunt mulțumit de el. Nu e de top, dar am avut altele de top și nu prea făceau ce face ăsta prin părțile esențiale! Să-l stăpânești sănătoasă și fără incidente!

Viocat
Senior certificat
@Vio73 Nu stiam ca are si Huawei gama mi:) dar oricum pe partea de retea care ma intereseaza pe mine, telefonul tau e tot ce mi-as dori de la un astfel de dispozitiv.

Vio73
#StarMember
Mulțumesc de atenționare, am corectat! Îmi cer scuze, dar se mai întâmplă! E foarte bun și Xiaomi, dar mi se pare mai bun Huawei.

Noah
Explorator entuziast
Suspicionez ( ca posesor de 4 telefoane Xiaomi la viata mea), că vorbim de Xiaomi redmi pentru că Remi nu au în producție

svetalex
Senior certificat
@Fanu Coțofanu suspiciunile îți sunt fondate 🙂 typing error