anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 4G+ București

Daniel2k
Junior
Salut! De o saptamana am probleme cu 4G+ in București, cand nu folosesc internetul am 4G+, iar cand incep să il folosesc revine in 4G, uneori merge fara probleme. Acum 2 saptamani nu aveam problema asta. Am sunat si la operator si mi s-a spus ca reteaua este in condiții optime, sa facut o resetare din sistem, am si schimbat simul. Degeaba, tot întâmpin problema. Faza ciudata este ca in afara Bucureștiului nu am asemenea probleme.
15 Răspunsuri 15

Anonim
Neaplicabil
Este o situatie cunoscuta printre pasionatii de retelistica. Oficial momentan nu sufla nimeni o vorba despre ce se petrece. 🙂

Viocat
Senior certificat
Sa fie congestia retelei? Cam multi useri de orange pe m2, de aceea in afara localitatii nu sunt probleme.

delfinas
#StarMember
Daniel2k, bun venit in Comunitate!!! Eu mă învârtesc prin București și nu am problema pe care o menționezi, in afară de zonele pe care le știam cu probleme indoor. Captura de ecran făcută acasă, in Colentina, arată că am 4G+. Tu in ce zone din oraș ai această problemă? Se manifestă doar in interior sau și în exterior?

Daniel2k
Junior
Salut, la mine se manifesta prin Drumul Taberei in special

Vio73
#StarMember
Salutare! Așa cum spunea și simple, este cunoscută problema aceasta între pasionați, dar sperăm să aibă și o finalitate toată tevatura asta și să nu fie doar o simplă defecțiune. La mine, de exemplu, funcționează foarte bine (atât în Pitești, cât și în zonele rurale pe unde mă învârt).

Razvan
#StarMember
În București, 4G+ este activ câteva secunde, în timpul unui test de viteză pe download, apoi pe upload dispare. Acu această disfuncționalitate poate fi legată de expirarea licențelor CA, economie de energie electrică (mai ales că în timpul nopții, se taie funcționarea B7 și mai nou și B3), setări noi de integrare a fibrei optice achiziționate odată cu Telekom România Comunications sau activarea N3/N7 pe 5G în paralel cu 4G.

Daniel2k
Junior
Deci, numai eu am problema asta?

Alex810
Începător
Salut. Aceeasi problema o am si eu pe Bucuresti si Ilfov.

Razvan
#StarMember
Pe Huawei apare 4G+, în schimb pe Sony nu mai apare.

Daniel2k
Junior
Deci, singurul lucru pe care il pot face este sa astept sa rezolve ei problema

delfinas
#StarMember
Se pare că Huawei rules. Grozăvești, coafura rezistă... ;) Daniel, până să rezolve ei problema, încearcă SIM ul in alt telefon, eventual un Huawei.

Daniel2k
Junior
Am incercat, in alt telefon samsung, acceasi situatie

Razvan
#StarMember
Orange Care Center Victoriei Se pare ca pe Nperf nu vede rețeaua 4G în timpul testului.

Alex810
Începător
Salutare. Are cineva informatii noi? Eu am discutat cu cei de la Orange si mi-au comunicat ca nu sunt probleme de retea, mi-au dat o resetare insa problema persista in continuare. Precizez ca in Chiajna-Ilfov viteza pe 4G este foarte proasta, iar in Bucuresti sunt putinele zonele unde prind 4G+. Oare mai are rost sa astept sau sa portez numarul?