Întrebare fară răspuns

Samsung s20FE 5G - probleme aplicatii

Samsung s20FE 5G, telefonul are o luna, problema este ca iese din aproape orice aplicație singur după câteva minute și nu înțeleg de ce, pur și simplu se închide aplicația în care ești (Facebook, google, messanger, aplicații bancare, etc.).
Are cineva un răspuns la problema aceasta?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

  • incearca sa fii la "curent" cu toate UpToDate date de play store si de Samsung
  • daca tot se intampla fenonenul ar fi buna o resetare generala ... in prealabil salvezi "pozele" pe cardul de memorie sau le transferi in calculator .
mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

După ultimul update de soft a început sa facă asa, în afara de problema asta telefonul merge extraordinar, baterie , semnal , internet.....

fa-i o resetare si nu o sa mai ai probleme ...

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

Ionuț, cum zicea și Mihai, ai actualizate toate aplicațiile din Google Play? Nu doar actualizarea de sistem, ci și celelalte programe, mai ales cele care țin de funcționarea Androidului.

Salut iounut288. Ai grija la setarile de baterie, sa nu fi activat vreun economizor ceva.

Viocat
Viocat

Viocat

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Viocat

Mulțumesc pentru sfaturi, actualizările play le țineam oprite iar la faza cu bateria nu m-am gândit( o idee foarte buna).
Mulțumesc

Salutare!
Am avut acest model, dar nu am pățit așa ceva. Te sfătuiesc să dai o resetare generală, după ce salvezi ce ai in el, iar apoi vezi ce se întâmplă. Dacă povestea se repetă și după resetare, îl trimiți in service.
Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!