Întrebare fară răspuns

Punctele Thank You pot fi considerate o criptomoneda daca s-ar tranzactiona

Puterea criptomonedelor

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Cred că asta este ceva utopic. Poate într-un viitor mai îndepărtat. Momentan, sunt persoane care nu înțeleg nici macar cum se alocă punctele OTY.

Nu prea. Mai degraba se incadreaza la categoria "troc"=schimb de produse decat moneda. De tranzactionat punctele oty, nu cred ca se va realiza acest lucru in viitorul apropiat. Poate se va reintroduce transferul acestora.

Salutare!
Nu cred că se pune problema așa! Acesta este un beneficiu strict pentru abonații Orange, care poate fi utilizat la achiziția de produse și n-are nicio legătură cu criptomonedele. Cred că nu există similitudini și n-are rost comparația. Putem doar să facem presupuneri!

Cine le poate considera criptomonede și de ce?
Punctele OTY reprezintă o răsplată a fidelității. Chiar dacă ele ajută să faci o economie când achiziționezi un obiect de la Orange, nu pot fi considerate monede, fie ele și unele virtuale.

@Haptic: Deocamdată nu poți nici macar să achiți un abonament utilizând OTY, deci până la crypto SF.... e o cale atât de lungă / că vor mai trece încă mulți ani / Și punctele tot n-o să ne-ajungă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!