anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Punctele Thank You pot fi considerate o criptomoneda daca s-ar tranzactiona

Haptic
Explorator entuziast
Puterea criptomonedelor
5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Salut! Cred că asta este ceva utopic. Poate într-un viitor mai îndepărtat. Momentan, sunt persoane care nu înțeleg nici macar cum se alocă punctele OTY.

Viocat
Senior certificat
Nu prea. Mai degraba se incadreaza la categoria "troc"=schimb de produse decat moneda. De tranzactionat punctele oty, nu cred ca se va realiza acest lucru in viitorul apropiat. Poate se va reintroduce transferul acestora.

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu cred că se pune problema așa! Acesta este un beneficiu strict pentru abonații Orange, care poate fi utilizat la achiziția de produse și n-are nicio legătură cu criptomonedele. Cred că nu există similitudini și n-are rost comparația. Putem doar să facem presupuneri!

delfinas
#StarMember
Cine le poate considera criptomonede și de ce? Punctele OTY reprezintă o răsplată a fidelității. Chiar dacă ele ajută să faci o economie când achiziționezi un obiect de la Orange, nu pot fi considerate monede, fie ele și unele virtuale.

FLo1
#StarMember
@Haptic: Deocamdată nu poți nici macar să achiți un abonament utilizând OTY, deci până la crypto SF.... e o cale atât de lungă / că vor mai trece încă mulți ani / Și punctele tot n-o să ne-ajungă.